Vaříme úsporně, přesto kvalitně a chutně. Připravil M. Froyda
Zkraje každého roku nabízíme recepty na jídla, která ušetří naši peněženku a zároveň splňují vše, co by dobrý pokrm měl našemu tělu přinést – kompletní výživovou hodnotu, výbornou chuť i přitažlivý vzhled.
Milí diváci, posuďte sami, jak se naši kuchaři, Ondřej Slanina a Petr Šíma, zhostili tohoto úkolu. Pro krém z kysaného zelí využijí typické zimní suroviny – kysané zelí, uzené maso, vývar z masa i starší chléb jako vložku do polévky.
Další prosté ingredience obsahuje i oblíbená čočka nakyselo s kořenovou zeleninou, doplněná bramborou plněnou špekáčky.
Při opékaní vepřové pečeně se dozvíte, jak postupovat, aby maso zůstalo šťavnaté.
K masovým steakům se podává máslová dýně pečená s hrubozrnnou solí, chilli, tymiánem a medem. Za štáb pořadu Kluci v akci vám přejeme zdraví, štěstí, pohodu a dobrou chuť po celý rok 2022!