Tradiční suroviny v moderní české gastronomii s šéfkuchařem Martinem Svátkem. Pořad Kluci v akci lze sledovat 5. 5. 2018 připravil M. Froyda.
Projekt Czech Specials si klade za cíl zvýšit povědomí o regionální gastronomii České republiky. Záměrem je podpořit restaurace, jež nabízejí tradiční českou poctivou gastronomii v moderním pojetí. Prezentuje českou kuchyni jako rozmanitou v rámci jednotlivých regionů, plnou jedinečných pokrmů a širokého spektra způsobů jejich příprav.
Svůj kulinářský um tentokrát představí šéfkuchař táborské restaurace Martin Svátek. V pořadu Kluci v akci 5. 5. 2018 připraví králíka s bramborami v popelu a dušenou mrkev v seně a zapečený dýňový krém z kozího mléka.
Projekt Czech Specials si klade za cíl zvýšit povědomí o regionální gastronomii České republiky. Záměrem je podpořit restaurace, jež nabízejí tradiční českou poctivou gastronomii v moderním pojetí. Prezentuje českou kuchyni jako rozmanitou v rámci jednotlivých regionů, plnou jedinečných pokrmů a širokého spektra způsobů jejich příprav.
Svůj kulinářský um tentokrát představí šéfkuchař táborské restaurace Martin Svátek. V pořadu Kluci v akci 5. 5. 2018 připraví králíka s bramborami v popelu a dušenou mrkev v seně a zapečený dýňový krém z kozího mléka.
Kluci v akci můžete sledovat 5. 5. 2018 od 18,25 hodin na ČT1!
Zdroj, foto: Česká televize