Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 07.10. 2024
Dnes má svátek Justýna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kniha Lest

10. 01. 2022 | Knižní tipy
Název: Lest
Autor: Sandra Brown
Nakladatelství: Ikar
Rok vydání: 01/ 2022
Počet stran: 416
Rozměry: 136 × 206 mm, 470 g
Vazba: pevná
Cena: 319 Kč

Agent FBI Drex Easton neúnavně sleduje jediný cíl: vypátrat sériového vraha, známého jako Weston Graham. Za posledních třicet let Weston použil mnoho jmen a nespočet převleků, což mu umožnilo okrást osm bohatých žen, než zmizely beze stopy.

Jejich rodiny marně čekají na odpovědi a úřady se nemají čeho chytit. Oběti spojuje pouze to, že se v jejich životě objevil nový člověk, který beze stopy zmizel a nezanechal po sobě žádné důkazy o své existenci… kromě podpisu. Drex je přesvědčen, že tyto ženy byly zavražděny a že je za to zodpovědný sociopat, známý jako Weston Graham. Jenže pokaždé když se k němu Drex byť jen malinko přiblíží, Weston změní identitu a zmizí. Poprvé v dlouhé hře na kočku a myš má ovšem Drex podezřelého na dohled.

Kniha LestO autorce knihy Lest:


Sandra Brown, úspěšná americká spisovatelka, se narodila 12. března 1948 v texaském městě Waco. Vystudovala angličtinu a literaturu, vystřídala řadu profesí: živila se jako herečka, manažerka, modelka a televizní reportérka. K psaní ji přivedla náhoda, ale po úspěchu, který jí vzápětí přinesly první romány, se definitivně rozhodla pro literární dráhu a dnes její dílo zahrnuje desítky bestsellerů. Sandra Brown žije na ranči v Texasu, věnuje se psaní a cestování. Dávno si získala oblibu i u českých čtenářů.

Euromedia Group vydala její romány Bílý žár, Pavučina z hedvábí, Francouzské hedvábí, Odkud vane kouř, Tučné úterý, Dům s minulostí, Svědkyně, Nebezpečná podoba, Šaráda, Záměna, Radostná zvěst, Skandál, Večeře v horách, Závist, V šachu, Snídaně v posteli, Silnější než slova, Nejhlubší tajemství, Zdravím tě, temnoto, Chuť lásky, Exkluzivně, Mrazivý chlad, Špinavá hra, Adamův pád, Alibi, Milenec ze snů, Nejhlubší tajemství, Odražená střela, Kouřová clona, Ostrý střih, Tichý muž, Texas, Smrtelné nebezpečí, Nízký tlak, Reportér a Skryté zlo.


Ukázka z knihy Lest


Mlha vytvářela kolem lamp podél mola zářivý opar, ale neoslabila jas přenosných světel, která tam rozestavili ti, co se na místo dostavili jako první. Vrhala drsné světlo na přikrytou postavu v jakési groteskní parodii na reflektor ozařující někoho uprostřed jeviště.
Nízko přeletěl policejní vrtulník. Jeho světlomet byl nemilosrdně jasný, když propátrával molo. Ozářil malý přístav, kde se čluny kolébaly v mírném proudu, který byl v rozporu s okolním zmatkem.
Než se světlomet přesunul na příboj, zabral tělo. Proud vzduchu od vrtulníku odhrnul cíp křiklavě žluté umělohmotné plachty a ukázala se ruka, na udupaném písku nehybná a bílá jako kost. Poté co se tělo objevilo, sjeli se na místo policisté z různých policejních složek. Barevná světla vrtulníku blikala pod nízkými mraky, které svíraly přístav. Za pevností Fort Sumter brázdila vody Atlantiku loď Pobřežní hlídky Spojených států a světlometem přejížděla vlny.
Dorazily přenosové vozy satelitní televize a vyvrhly reportéry a kameramany.
Na molu se shromáždili nevyhnutelní čumilové. Soupeřili o výhodná místa, odkud civěli na tělo, sledovali policejní a zpravodajskou činnost a pořizovali selfíčka s přikrytou mrtvolou v pozadí. Vyměňovali si informace a spekulace.
Říkalo se, že večerní příliv vyplavil mrtvolu na břeh, kde ji našel nějaký muž s malým synem, když na tomto úseku pobřeží cvičili svého čokoládově hnědého labradora.
Říkalo se, že zřejmou příčinou smrti je utopení.
Říkalo se, že je to následek nehody na moři.
Žádná z těchto domněnek nebyla správná.
Labrador puštěný z vodítka se rozběhl od svého pána dopředu a byl to právě pes, který se ráchal v příboji, kdo učinil ten hrůzný objev.
Jeden z přihlížejících na molu vyslechl tu výměnu faktů, smyšlenek a lítostivých poznámek a mlčky se samolibě usmál.


Tuto knihu Kniha Lest koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Knižního klubu a eshopu Luxor.cz.


Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Tuto knihu jsem zatím nečetla , mám ji pouze koupenou . Ale jiné tituly od spisovatelky jsem četla a všechny byly skvělé . Takže si myslím , že i u této se budu velmi bavit , možná i trochu bát
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles