Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 10.10. 2024
Dnes má svátek Marina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kočka není pes - Štěněcí Gigi a zaujatý Ďupka

14. 03. 2020 | Televizní tipy
Premiéra čtvrté řady cyklu České televize, ve kterém Rudolf Desenský a Klára Nevečeřalová radí majitelům s výchovou domácích mazlíčků. Režie pořadu Kočka není pes - Štěněcí Gigi a zaujatý Ďupka  J. Mádle (Premiéra)

V dnešním dílu uvidíte devítiletou Sofí, nejmladší účastnici našeho pořadu, a její štěně Gigi, fenku zlatého retrívra. Gigi se sžívá s novou rodinou. Sofí potřebuje zjistit, jak ji co nejlépe a nejrychleji odnaučit štěněcí zlozvyky. Gigi svoji malou majitelku příliš neposlouchá, a hlavně pojídá výkaly. Nejen svoje, ale i ty po divokých zvířatech, která se prohánějí po okolí a očividně jí nadmíru voní. Ruda se snaží vysvětlit, že Gigi je hravé štěně, které se všemu učí. Sofí by měla dodržovat pořadí zadávání pokynů a také zkusit fenku naučit sadu základních povelů. Přidání krmné dávky by mělo vyřešit problém s výkaly.

Kočka není pesV pořadu Kočka není pes - Štěněcí Gigi a zaujatý Ďupka uvidíte i herce Martina Sochora, který je často vytížen svojí hereckou prací v divadle, a když se vrátí domů, kocour Ďupka mu pomočuje jeho osobní věci. Je snad kocour nějak zaměřený speciálně na svého majitele?

Klára se domnívá, že Martin by měl nechat kocoura vykastrovat, aby Ďupka nedonesl domů na člověka přenosné choroby. Měl by také do dveří nainstalovat kočičí dvířka a pořídit Ďupkovi čip na jejich otevírání. I dnes se přesvědčíme, jak měsíční snažení majitelů domácích mazlíčků dopadlo.


Kočka není pes - Štěněcí Gigi a zaujatý Ďupka můžete sledovat 14. 3. 2020 od 17,55 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Stříbrňáky