Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 08.10. 2024
Dnes má svátek Věra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kukačky - 1. díl

13. 01. 2023 | Televizní tipy
Příběh vyměněných dětí pokračuje. Oblíbené Kukačky se vrací na obrazovku třinácti novými díly.

O tom, že žádné řešení není jenom dobré, a že rodiče udělají pro své děti cokoliv, vypráví druhá řada úspěšného seriálu Kukačky. Česká televize ji začne vysílat tento týden. Třináct nových dílů sleduje snahu rodin vyměněných dětí žít co nejblíž u sebe, aby Jakub s Tomášem měli možnost se vídat se všemi svými rodiči a zároveň, aby rodiče mohli vychovávat oba své syny.

Kukačky - 1. dílDalších třináct epizod seriálu nominovaného na dva České lvy a Cenu české filmové kritiky přináší nové zápletky spojené s nechtěnou záměnou dětí a vrací na obrazovky oblíbené postavy v podání Sabiny Remundové, Davida Novotného, Marty Dancingerové, Marka Adamczyka, Viktora Sekaniny a Theodora Schaefera.

„Jsem přesvědčený o tom, že druhá série Kukaček bude pro diváky ještě napínavější. Je hodně o tom, že obě rodiny mají velkou vůli se sžít, ale moc jim to nejde. Nabídne velké emocionální napětí a drama. Člověk by řekl, že teď, když už víme, kdo děti v porodnici vyměnil, bude vše jednodušší, ale není tomu tak,“ říká režisér Biser A. Arichtev.

 „Děj se věnuje hlavně našim rodinám. V první sérii ale bylo naznačeno, že postava Terezy má matku, o které nic neví. Ve druhé sérii se o ní proto dozví víc. Snaží se ji vyhledat a zjistit, proč ji opustila. Hraje ji skvělá Jana Kolesárová,“ doplňuje režisér, který se na startu natáčení musel vypořádat se zraněním Jitky Čvančarové, jež vedlo k přeobsazení její role. V pokračování tak diváci nově uvidí Evu Hacurovou.

Záměna dětí se v první sérii dotkla nejen obou rodin, ale i mnoha dalších lidí. Druhá řada sleduje snahu všech žít co nejblíž u sebe, aby se chlapci Jakub a Tomáš mohli vídat se všemi svými rodiči a aby i rodiče mohli vídat oba své syny. David, který výměnu zapříčinil, nabídne svůj dům Tereze a Martinovi, kteří po krátkém váhání přijímají.

Od této chvíle začíná boj za klidné soužití. Všichni zúčastnění se snaží, jenže každý nový den přináší další a další překážky. Rodiny mají své zvyky, své priority, své názory na výchovu. Každý je osobnost a ani Tomáš s Jakubem nemohou být rozdílnější. Čím více času spolu rodiny tráví, tím jasnější je, že celé snažení bude nejspíš marné. Přesto se nikdo nechce vzdát.

Kukačky - 1. díl„Čekají nás jiné životní překážky. Tato série je více o tom, jak se postavy snaží situaci zvládnout a společně se dohodnout na nějakém řešení, takže i zápletky, které se točí kolem Martina, nejsou tolik o tom, že by měl bokovky. Spíš řeší věci uvnitř rodiny a věci týkající se dětí,“ vysvětluje představitel Martina, herec Marek Adamczyk.

Velký prostor dostane v druhé řadě také postava Davida. „Michal Isteník ho ztvárnil skvěle. Bude ho vyšetřovat policie, půjde k soudu. To, co udělal, sice nebyl čin zvráceného člověka, ale s následky svého jednání se bude muset vyrovnat,“ popisuje autor projektu a producent Filip Bobiňski.

Představitel Davida Michal Isteník jej doplňuje: „David je samozřejmě velmi rozporuplná postava. Na jednu stranu je to čestný, dobromyslný člověk, oddaný své rodině a svému povolání. Na druhou stranu udělal to, co udělal. Je pak polehčující okolnost, že to bylo s dobrým úmyslem ochránit svého bratra? Světí účel prostředky v takovém případě? Myslím, že ne.“

Příběh rodiny Holcových a Kadlecových měl televizní premiéru 8. ledna 2021. Každou z třinácti epizod první řady vidělo přes 1,7 milionu diváků při podílu na publiku bezmála 37 %. První série Kukaček se tak stala nejsledovanějším pátečním seriálem České televize od roku 2008. Její pokračování uvítaly zejména dětské hvězdy. „Konec první série jsme všichni oplakávali, protože jsme se znali a kamarádili. Byli jsme spolu skoro rok, a pak najednou nic. Když bylo jasné, že se bude točit pokračování, byl jsem šťastný,“ říká Theodor Schaefer a Viktor Sekanina dodává: „Brečel jsem, když jsme se loučili na konci natáčení. Ale pak přišla druhá série, a to jsem měl naopak velkou radost.“

Natáčení druhé série nepřekvapilo Sabinu Remundovou. „Seriál měl velký divácký ohlas. Neptala jsem se dopředu, jaké téma bude pro mou Olgu v druhé sérii nosné. Mohu jen prozradit, že má v druhé řadě jisté tajemství,“ slibuje herečka.
 
„Záměna dětí v takové podobě, v jaké ji ukazujeme v seriálu, nemá jednoznačné řešení. Mám rád silné konce, které vyvolají emoci, které dávají prostor k přemýšlení. Snad se nám takový podařilo natočit i u této nové série. Protože u příběhu platí, že takový, jaký je konec, je i dojem z celého díla,“ konstatuje scenárista Jan Coufal.

Seriál Kukačky - 1. díl můžete sledovat 13.1. 2023 od 20:10

 na ČT1!!




Zdroj, foto: Česká Televize


Shelly
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Kukačky - 1. díl:

Kukačky - 1. díl
Kukačky - 1. díl
Kukačky - 1. díl
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky