Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 07.10. 2024
Dnes má svátek Justýna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kytici nevěsty chytila v posledním díle Farmář hledá ženu - Katarína. Najde už také svou životní lásku a čeká ji svatba?

22. 06. 2022 | Televizní tipy
Je za námi poslední díl docu reality show Farmář hledá ženu a s ním se konečně odhalilo, kdo koho miluje, kdo se s kým dohromady nedá za žádných okolností. Na zámečku se nakonec sešli, až na farmáře Pavla, všichni. A došlo na shrnutí: Celá show byla úspěšná nejen v tom, že se další lidé poznali, objevili nová přátelství, ale také proto, že jeden farmář, Josef, našel svojí ženu. Veroniku.

Je šťastný, že má s kým sdílet starosti všedního dne, miloval ji od třetího řádku jejího dopisu, jak dnes s oblibou připomíná. I proto je důležité pravidelně myslet na jednu důležitou věc. Pořad Farmář hledá ženu zase prokázal, že má smysl. Už jenom proto, že Josef našel Veroniku a že to vypadá vážně.

Kytici nevěsty chytila v posledním díle Farmář hledá ženu - Katarína. Najde už také svou životní lásku a čeká ji svatba?Ale to není všechno. Láska letos totiž nevykvetla jen mezi farmářem a Veronikou, ale také mezi dalšími účastníky reality show – na jiném políčku. Míša, který se původně snažil usilovat o srdce Andrey, se během natáčení sblížil s Janou , která se prvně hlásila do boje o srdce Zdeňka. Během natáčení ale oba zjistili, že k sobě mají blíž, než by se zdálo a že s farmáři jim nejspíš pšenka nepokvete. A cit mezi nimi byl tak silný, že se rozhodli nečekat a vzít se rovnou na místě. Proč otálet, když věci jsou tak zřejmé…

Jana vzpomíná: „Začalo to z mojí iniciativy, neb jsem Míšovi popřála k svátku a od té doby jsme si denně psali. A bylo to hezké. Vzájemně jsme si vylévali srdce a postupně bylo vidět, že si rozumíme pořád víc.“ Michal pragmaticky dodává: „Kdyby mi tenkrát, když jsme se s Jančou viděli na zámečku poprvé, někdo řekl, že se s ní dám dohromady, asi bych mu řekl, že tedy v žádném případě, že není můj typ. A teď jsem šťastný za to, že jí mám. A přesně to je dar lásky. Člověka k člověku.“

Jak vznikla myšlenka na svatbu? Míša vzpomíná: „Velice spontánní to bylo. Protože v podstatě, když jsme se ve Farmáři seznámili, tak jsme chtěli ukázat všem, že ta soutěž má smysl. Že má smysl seznamovat se v reality show. A chtěli jsme pro zakončení něco pěkného. Aby všichni viděli, že to myslíme vážně.“

Jana dodává: „Naše svatba před kamerami je také dokladem toho, že láska existuje.“ Určitě ano. Kytici nevěsty chytila Katarína. Uvidíme, jak se jí v hledání lásky bude dařit. A nejen jí, ale všem, kdo na city a lásku nerezignovali. Láska je totiž všude kolem nás, jen je třeba ji objevit.

Zdroj, foto: Prima

Vendula Flassig Vrablová
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Kytici nevěsty chytila v posledním díle Farmář hledá ženu - Katarína. Najde už také svou životní lásku a čeká ji svatba?:

Kytici nevěsty chytila v posledním díle Farmář hledá ženu - Katarína. Najde už také svou životní lásku a čeká ji svatba?
Kytici nevěsty chytila v posledním díle Farmář hledá ženu - Katarína. Najde už také svou životní lásku a čeká ji svatba?
Kytici nevěsty chytila v posledním díle Farmář hledá ženu - Katarína. Najde už také svou životní lásku a čeká ji svatba?
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !