Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 11.10. 2024
Dnes má svátek Andrej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Legendy kriminalistiky 2 - Dahlgren

23. 09. 2019 | Televizní tipy
Druhá řada dokumentární série o novodobých českých zločinech. Mediálně známý a mimořádně tragický případ z roku 2013, kdy Američan Kevin Dahlgren vyvraždil rodinu svých příbuzných v jejich domě v Brně – Ivanovicích. Režie pořadu Legendy kriminalistiky 2 - Dahlgren D. a M. Vaňurovi (Premiéra)

Dne 22. května 2013 došlo v Brně – Ivanovicích k vyvraždění rodiny Harokových – matky, otce a dvou synů, z nichž jeden byl nezletilý. Po několika vyšetřovacích verzích byl z vraždy podezřelý a později obžalovaný bratranec zavražděné ženy Kevin Dahlgren, který u rodiny dočasně bydlel. Vraždy se udály v rodinném domě Harokových postupně. Podle kriminalistů i soudu byly vraždy provedeny obzvlášť brutálním způsobem.

Legendy kriminalistiky 2Pachatel použil nože a u nejmladší oběti také kámen. Po dokonání vražd zabalil těla svých obětí do textilií, umístil je v garáži domu a minimálně tři ze čtyř těl se pokusil spálit a zahladit tak stopy. Dýmu z tohoto ohně si všimli sousedé a zavolali hasiče, kteří následně objevili oběti. K tomu došlo tehdy ve středu 22. května večer kolem desáté hodiny.

V té době již podezřelý Kevin Dahlgren z pořadu Legendy kriminalistiky 2 - Dahlgren pravděpodobně nebyl v zemi. Česká republika měla od zatčení lhůtu 60 dnů, aby požádala o jeho vydání. V srpnu 2015 byl ale nakonec vydán ze Spojených států amerických k trestnímu stíhání do České republiky. Soudní proces u brněnského krajského soudu začal 31. května 2016. Kevin Dahlgren se stal prvním občanem Spojených států amerických, který byl vydán americkou justicí do Česka.

Legendy kriminalistiky 2 – Dahlgren můžete sledovat 23. 9. 2019 od 22,05 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Legendy kriminalistiky 2 - Dahlgren:

Legendy kriminalistiky 2 - Dahlgren
Legendy kriminalistiky 2 - Dahlgren
Legendy kriminalistiky 2 - Dahlgren
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles