Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 22.10. 2024
Dnes má svátek Sabina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Libovky Pepy Libického - 6. 10. 2024

6. 10. 2024 | Televizní tipy
Hezké bydlení není o luxusu, ale o inspiraci a nápadech. A zručný kutil Pepa Libický má nápadů doslova celý pořad. Podělí se s námi o nejnovější trendy v materiálech i technologiích, představí nevšední realizace, zrenovuje nábytek na exkluzivní kousky, zprostředkuje návštěvu inspirativních domovů i rady bytových architektů.

V dalším díle se Pepa pustí do instalace stříšky u vchodu rodinného domu. Nejprve odmontuje starý příčník a zdvojená prkna na původní konstrukci. Stříšku nad dveře už má samozřejmě objednanou a zaměřenou, aby při instalaci vše sedělo. 

Libovky Pepy Libického - 6. 10. 2024Do kapsy nad dveřmi následně osadí kotvicí lištu – přivrtá si ji a uchytí pomocí závitových tyčí a chemické kotvy. Samotnou lištu nezapomene před připevněním osadit všemi kotvicími a bezpečnostními prvky. Pomocí jeřábu pak přijde na místo do lišty skleněná stříška a přes ni ještě krycí lišta proti zatékání. 

Vchod do domu nakonec doplní box na popelnici, který opět bude třeba navrtat a připevnit pomocí závitových tyčí a chemické kotvy. Minutový manžel tentokrát předvede, jak namíchat lepidlo pod obklad do koupelny. Reuse workshop ukáže, jak dát druhý život kancelářskému nábytku. Zbytky polystyrenu z fasády zrecykluje a zužitkuje rubrika Tak se staví dnes.

Libovky Pepy Libického můžete sledovat v neděli
6. 10. 2024 ve 13:00 na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Libovky Pepy Libického - 6. 10. 2024:

Libovky Pepy Libického - 6. 10. 2024
Libovky Pepy Libického - 6. 10. 2024
Libovky Pepy Libického - 6. 10. 2024
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Bankovky