Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.09. 2024
Dnes má svátek Zita
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Libovky Pepy Libického - 8. 9. 2024

8. 09. 2024 | Televizní tipy
Hezké bydlení není o luxusu, ale o inspiraci a nápadech. A zručný kutil Pepa Libický má nápadů doslova celý pořad. Podělí se s námi o nejnovější trendy v materiálech i technologiích, představí nevšední realizace, zrenovuje nábytek na exkluzivní kousky, zprostředkuje návštěvu inspirativních domovů i rady bytových architektů.

Tentokrát se Pepa pustí do renovace staré kůlny a dílny v jednom. Vyklidí z ní nejprve nepořádek a pustí se do renovace podlahy – odseká z ní zabetonované cihly a nesoudržné kusy a pečlivě vysaje prach. Starou podlahu natře hydroizolací, výtluky vyplňovat nebude, protože o to se postará finální podlahová vrstva.

Libovky Pepy Libického - 8. 9. 2024Spočítá si, kolik nové podlahy bude třeba, a hydroizolaci nechá zaschnout. U stěn připraví dilataci z mirelonu, který připevní pomocí tmelového lepidla. Pro kontrolu výšky si do izolace na malé ploše kůlny natluče hřeby nástřeláky a srovná je do roviny. V míchačce namíchá vodu, cement, štěrk frakce nula a recyklovaný materiál z polystyrenu v poměru určeném aplikací na webu výrobce polystyrenového betonu. 

Z namíchané směsi udělá nejprve základní pásy – po stranách a uprostřed místnosti – a zarovná je. Doplní díry v původní podlaze, pak vyplní místa mezi pásy a celou podlahu hladítkem zarovná. Beton pak už musí jen vyzrát, než na něj v dalším díle přijdou desky.

Coby Minutový manžel poradí, jak snadno nahustit pneumatiku třeba na ulici pomocí moderních technologií. V rubrice Tak se staví dnes se zaměří na sanaci vlhkého zdiva pomocí moderní hydrofobní omítky, jejíž použití rovnou ukáže. V rámci reuse workshopu Pepa ukáže, jak s 3D technologií opravit třeba prasklou hliníkovou trubku na kočárku.

Libovky Pepy Libického můžete sledovat v neděli
8. 9. 2024 ve 12:50 na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Libovky Pepy Libického - 8. 9. 2024:

Libovky Pepy Libického - 8. 9. 2024
Libovky Pepy Libického - 8. 9. 2024
Libovky Pepy Libického - 8. 9. 2024
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles