Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 13.10. 2024
Dnes má svátek Renáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lynč 7. díl - Likvidace zásob

3. 12. 2018 | Televizní tipy
Alena čelí neúprosné realitě ve své rodině, podobně jako Líba. Magdino podnikání se mění v noční můru. Tomášovou jedinou nadějí je tak v seriálu Lynč 7. díl - Likvidace zásob Lukáš s Petrou a spolupráce s policií. Premiéra televizního seriálu ČT.

V seriálu Lynč 7. díl - Likvidace zásob hrají: M. Anděl, M. Bendig, Z. Stivínová, O. Nosálek, L. Hampl, B. Šporclová Kodetová, P. Kříž, M. Němec, J. Dvořák a další. Scénář: R. Hosenseidl, J. Votýpka, H. Apter a další. Kamera T. Juríček. Režie J. Bártek (Premiéra)

Příjezdem Magdiných nadřízených se vše výrazně zkomplikovalo. Lukáš má strach o Tomášův život a vydává se ho varovat. Ničím si nemůže být jistá ani Magda. Helena již dál nehodlá snášet, jak Alena přehlíží, co se v rodině ve skutečnosti celé roky děje. Problémy ve vlastní rodině nechce dál tolerovat ani Líba.

Lynč 7. díl - Likvidace zásobKdyž se situace v továrně začne povážlivě zhoršovat, vychází najevo další důležité okolnosti Denisovy smrti. Petra si uvědomuje, že zásah policie je více než nutný. V Buchnově se schyluje k nadmíru nebezpečné události, která zcela zásadně ovlivní životy místních obyvatel.

Lynč 7. díl - Likvidace zásob můžete sledovat 3. 12. 2018 od 20,05 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Lynč 7. díl - Likvidace zásob:

Lynč 7. díl - Likvidace zásob
Lynč 7. díl - Likvidace zásob
Lynč 7. díl - Likvidace zásob
Lynč 7. díl - Likvidace zásob
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky