Gastro průvodce Itálií a jeho protagonisté objevují Ameriku, přesněji řečeno základní potraviny – chléb a sýr. Věděli jste, že Casareccio di Genzano di Roma je prvním chlebem na světě, který získal Chráněné zeměpisné označení? Pochutnejte si na další epizodě dvojice M. Ridiho a M. Rupperta! Režie pořadu Manu a Matěj na cestě z Říma na ostrov Capri 4. díl M. Herz (Premiéra)
Všechny chutě celé Itálie se dají nahradit jen dvěma základními: chlebem a sýrem. Obzvlášť, když chléb je z vyhlášeného Genzana a sýrem se rozumí světoznámé pecorino romano, ovčí specialita z kopců okolo Věčného města. Nejen jejich kombinace však italského kuchaře M. Ridiho a českého zpěváka M. Rupperta naučí létat. Jako netradiční ingredienci totiž objeví i kaštany.
Všechny chutě celé Itálie se dají nahradit jen dvěma základními: chlebem a sýrem. Obzvlášť, když chléb je z vyhlášeného Genzana a sýrem se rozumí světoznámé pecorino romano, ovčí specialita z kopců okolo Věčného města. Nejen jejich kombinace však italského kuchaře M. Ridiho a českého zpěváka M. Rupperta naučí létat. Jako netradiční ingredienci totiž objeví i kaštany.
Manu a Matěj na cestě z Říma na ostrov Capri 4. díl lze sledovat 5. 11. 2020 od 20,55 hodin na ČT2!
Zdroj, foto:Česká televize