Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.09. 2024
Dnes má svátek Mariana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Marek Lambora ukázal v Půlnoční zpovědi svoje mladší já

2. 05. 2023 | Televizní tipy
V seriálové novince Půlnoční zpověď se Marek Lambora opět objeví jako kněz Albert Mach. Tentokrát půjde krimi příběh i daleko do minulosti a odkryje staré křivdy a tajemství. Především to, že se svou sestrou Stelou vyrůstal v dětském domově, a bude objasněno, proč spolu léta nemluvili.

Osmidílná mini série Půlnoční zpověď se natáčela v létě 2021 a hlavní dvojici tvoří rozhádaní sourozenci Stela Skoumalová (Markéta Plánková) a Albert Mach (Marek Lambora). „Chtěly jsme připravit projekt, který by byl pro diváky napínavý, plný emocí, a hlavně zábavný – takový oddychový román do vlaku nebo na letiště. Vznikl tak příběh o psycholožce Stele, u které si její klientka nechala záhadnou kabelku.

Marek Lambora ukázal v Půlnoční zpovědi svoje mladší jáPřidaly jsme jí problematického bratra Alberta a to, že vyrůstali v dětském domově. Spíš než klasickou detektivku jsme chtěly probudit emoce, protože emoce a vztahy jsou základem každého dramatického příběhu. Do toho jsme během natáčení připravovaly Poslední oběť jako nový příběh sourozenců Stely a Alberta, co si k sobě našli cestu! S novým dějem a postavami. Seriály se doplňují, ale rozhodně na sebe nenavazují! Divák se k nim může vracet nezávisle a nezáleží, který z nich si pustí dřív,“ popisují zrod příběhu autorky Kateřina a Jitka Bártů.

Na obrazovky televize Prima tak míří Půlnoční zpověď, kde se díky minulosti diváci seznámí s mladšími já hlavních hrdinů. Děti vyrůstaly v dětském domově a na růžích rozhodně ustláno neměly. O malého Alberta se v příběhu postaral Adam Vojtek a Stelu ztvárnila Agáta Tandlerová. Malý Adam, syn rockera Pepy Vojka a tanečnice Jovanky Vojtkové, je před kamerou ostřílený matador a kameru má rad. „Na place mě kromě natáčení baví sledovat a zjišťovat, co a jak funguje a proč to tak je. Kameramany, ostřiče, osvětlovače…

Hned potom mě nejvíc baví prověřovat catering a místní zajímavosti,“ prozrazuje malý herec, který nedostal od scenáristek snadný úkol. „Nejtěžší bylo hrát smutného, vážného a ubrečeného,“ prozrazuje malý herec, kterého si autorky Kateřina a Jitka Bártů vybraly na první dobou. „Adam Vojtek nás zaujal, jak hrál malého Jiřího Štěpničku, svou přirozeností a autenticitou a do role malého Alberta jsme ho chtěly od začátku.

Je velmi talentovaný a herectví ho moc baví. Navíc má neuvěřitelnou disciplínu! Je to smíšek, ale dokáže se na povel i rozplakat, když to scéna žádá, což umí málokterý z dospělých herců! Byl pro nás první volbou a perličkou je, že má na rozdíl od hnědookého Marka Lambory oči modré, což ale ve stylizovaných a speciálně kolorovaných retro sekvencích vůbec nevadilo!“ Zatímco malý Albert se se svým velkým představitelem setkal, tak Stely na sebe neměly štěstí. „Jsem rád, že jsem se s Markem potkal osobě,“ upřesňuje Adam Vojtek.


Zdroj, foto: Prima

Vendula Flassig Vrablová
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Marek Lambora ukázal v Půlnoční zpovědi svoje mladší já:

Marek Lambora ukázal v Půlnoční zpovědi svoje mladší já
Marek Lambora ukázal v Půlnoční zpovědi svoje mladší já
Marek Lambora ukázal v Půlnoční zpovědi svoje mladší já
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles