Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.09. 2024
Dnes má svátek Mariana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Seznamte se s letními novinkami značky VIVOBAREFOOT na sport, do města i do hor

17. 07. 2024 | Trendy
-Komerční sdělení-

VIVOBAREFOOT na sport












Pokud chcete během léta za každých podmínek i počasí dopřát svým nohám absolutní svobodu pohybu evokující pocit chůze naboso, sáhněte po některé ze žhavých novinek anglické značky VIVOBAREFOOT. V nové kolekci najdete i aktuální modely, které vznikly ve spolupráci s dvojnásobným mistrem světa v surfingu Johnem Johnem Florencem.

 

Nejohebnější sportovní botyVIVOBAREFOOT Motus Flex


Novinka! Unisex tenisky VIVOBAREFOOT Motus Flex jsou tak neobyčejně lehké, že při každém kroku navozují intenzivní pocit bosé chůze. Díky jednodílnému pletenému svršku padnou jako ulité na každé chodidlo. Jejich ultratenká podešev byla navržena v kooperaci s odborníky na kalisteniku. Tyto ohebné minimalistické tenisky se stanou nepostradatelným parťákem na funkční trénink, jógu i fitness aktivitu. K dostání jsou ve třech barevných variantách.

Doporučená cena unisex tenisek VIVOBAREFOOT Motus Flex je 4 490 Kč, 
více informací najdete na www.vivobarefoot.cz.


Prodyšné balírny do horkého léta


VIVOBAREFOOT Asana Yin Ballerina Knit
Novinka! Baleríny VIVOBAREFOOT Asana Yin Ballerina Knit jsou vyrobené z prodyšného textilního úpletu z ekologického a elastického materiálu, díky kterému skvěle padnou a nohy jsou v nich jako v bavlnce. Extra pohodlí zaručí výstelka paty. Baleríny ve sportovně ležérním stylu se skvěle hodí pro všechny příležitosti, oceníte je při cestách do práce i za zábavou. V nabídce jsou v bílé, černé a růžové barvě.

Doporučená cena VIVOBAREFOOT Asana Yin Ballerina Knit je 3 490 Kč, 
více informací najdete na  www.vivobarefoot.cz
.

surfařská legenda J. J. Florence

Nechte se inspirovat surfařskou legendou


Speciální edice surfařské legendy J. J. Florence, dvojnásobného mistra světa a olympionika. Být naboso je jeho životním stylem 24/7. Jeho hluboké spojení s přírodou, která ho formovala, zájem o její ochranu a zdraví ztělesňuje vše, na čem si VIVOBAREFOOT zakládá. Vznikla tak další společná speciální edice modelů s důrazem na přírodní a recyklované materiály a svobodu pohybu.


Pohodlí při běhu

VIVOBAREFOOT Primus Trail Knit SG JJF

Novinka! Unisex tenisky VIVOBAREFOOT Primus Trail Knit SG JJF potěší všechny, kteří při běhání ocení pohodlí. Kombinace multiterénní tenké podrážky a propracovaného střihu zajistí přirozený pohyb jako naboso. Svrchní část tvoří měkká, prodyšná, speciálně pletená ponožka, která se dokonale přizpůsobí každému chodidlu. Obvodový lem a laminace zajišťují pevnost a odolnost vůči vnějším vlivům i nečistotám. Jejich dalším benefitem je rychlozavazovací systém. K dostání jsou ve velikostech pro dámy i pány.

Doporučená cena unisex tenisek VIVOBAREFOOT Primus Trail Knit SG JJF je 4 490 Kč, více informací najdete na  www.vivobarefoot.cz.


Na běhání i do posilovny

VIVOBAREFOOT Primus Lite Knit JJF

Novinka! Unisex tenisky VIVOBAREFOOT Primus Lite Knit JJF se zaručeně stanou nejlepším parťákem do posilovny i na běhání. Prodyšný a flexibilní svršek z recyklovaných materiálů zaručí perfektní svobodu pohybu, ponožkový střih boty zase jednoduché nazutí. Ultratenká podrážka poskytne dokonalou přilnavost a stabilitu na sportovním povrchu i mimo něj. Černé elegantní tenisky jsou k dispozici v dámských i pánských velikostech.

Doporučená cena unisex tenisek VIVOBAREFOOT Primus Lite Knit JJF je 4 190 Kč, více informací najdete na  www.vivobarefoot.cz.


Po horách jako naboso

VIVOBAREFOOT Magna Lite Knit WR SG JJF

Novinka! Unisex veganské pohorky VIVOBAREFOOT Magna Lite Knit WR SG JJF jsou stvořené pro chůzi po lesních stezkách i v náročném horském terénu. Jsou vyrobené z vodoodpudivé textilie z recyklovaných PET lahví a vybavené úpletovou kotníkovou ponožkou, která umožňuje maximální volnost a flexibilitu pohybu. Obvodový lem a laminace zajišťují pevnost a odolnost vůči vnějším vlivům i nečistotám. Na své si přijdou všechny dámy i pánové, kteří chtějí při svých túrách při každém kroku vnímat půdu pod nohama.

Doporučená cena unisex pohorek VIVOBAREFOOT Magna Lite Knit WR SG JJF je 5 390 Kč, více informací najdete na  www.vivobarefoot.cz.
 



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Seznamte se s letními novinkami značky VIVOBAREFOOT na sport, do města i do hor:

Seznamte se s letními novinkami značky VIVOBAREFOOT na sport, do města i do hor
Seznamte se s letními novinkami značky VIVOBAREFOOT na sport, do města i do hor
Seznamte se s letními novinkami značky VIVOBAREFOOT na sport, do města i do hor
Seznamte se s letními novinkami značky VIVOBAREFOOT na sport, do města i do hor
Seznamte se s letními novinkami značky VIVOBAREFOOT na sport, do města i do hor
Seznamte se s letními novinkami značky VIVOBAREFOOT na sport, do města i do hor
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !