Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.09. 2024
Dnes má svátek Mariana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Moderní pohled na propojení zábavy v posteli a zdraví

12. 07. 2024 | Vztahy
-Komerční sdělení-

V dnešní době je velmi jednoduché se dívat na zdraví a zdravý životní styl jen z jednoho pohledu. Všude slyšíte, co máte a nemáte jíst, kolik hodin spát nebo proč se pravidelně hýbat. Nikdo ale nemluví o tom, jak je pro zdravé tělo i duši důležitý sexuální život. Zdravé vztahy a pravidelná aktivita v posteli je mnohem důležitější, než si lidé uvědomují. Naštěstí se na své zdraví můžete dívat i z tohoto pohledu.

Nezapomínejte na prevenci


Pravidelné návštěvy u praktického lékaře i gynekologa jsou velmi důležité. Žádná žena by je neměla podceňovat, protože zdraví této části těla je pro ženy klíčové. Komfortní objednání k lékaři online vám ušetří starosti a zajistí, že na svou prohlídku vážně půjdete. Navíc si můžete nastavit připomenutí do mobilu nebo nějaké aplikace. A samotné objednávání i vyšetření můžete pustit z hlavy.

Erotické hračky mohou zlepšit vaše zdraví


Moderní pohled na propojení zábavy v posteli a zdravíNapadlo vás někdy, že váš milostný život hraje velkou roli ve vašem zdraví? Podle odborníků jsou lidé, kteří mají pravidelný styk zdravější a šťastnější. Při sexu se uvolňují endorfiny, neboli hormony štěstí. Navíc posilujete určitou část těla. K tomu vám pomohou také pomůcky. Řešením jsou Venušiny kuličky, jestli chcete mít pevné pánevní dno. 

V posteli vám pomohou také:

    • vibrátory (pro ženy i pro páry),
    • vibrační vajíčka,
    • dilda.


Zlepšete si náladu i vztah


Hrátky v posteli budou úžasnou záležitostí nejen pro fyzické zdraví a štěstí, ale také pro kvalitu vašeho vztahu. Také na ten byste neměli zapomínat, protože samota je pro lidskou duši jako hřebík do rakve. Zkracuje vám život a ovlivňuje jeho kvalitu. Chcete si ve vztahu užít více zábavy? Potřebujete vtipné kalhotky a trochu fantazie. Nebojte se partnerovi navrhnout něco netradičního, abyste svůj vztah okořenili.

Spojte příjemné a užitečným


Jak vidíte, vaše tělo nemusí mít prospěch jen z návštěvy v posilovně nebo konzumace salátu. Poskytněte mu to, co potřebuje velmi příjemným způsobem. Užijte si svůj noční život v ložnici a využijte všechny benefity těchto hrátek. Uvidíte, že se budete ihned cítit mnohem lépe a zaznamenáte velké změny také u své nálady, imunitního systému a dalších částí organismu.


Zdroj obrázku:
 PinkCoffee Studio / stock.adobe.com




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !