Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 12.10. 2024
Dnes má svátek Marcel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Na cestě po Arizoně

27. 03. 2019 | Televizní tipy
Na cestě po Arizoně s Jiřím Bartoškou a Miroslavem Donutilem za kovbojem, který chová koně na okraji sonorské pouště, za indiány Hopi z náhorních plošin, za malířem slavných Red Rocks, které sloužily jako kulisy ke slavným westernovým filmům (Premiéra)

Na cestě po Arizoně, ikonickém státě amerického jihozápadu, který v sobě stále nese stopu divokosti z dob osidlování americkými kvakery a indiánských válek. Podíváme se do drsné sonorské pouště za kovbojem, který dříve dělal šerifa v New Yorku a nyní na svém arizonském ranči chová koně a je nejlepším střelcem široko daleko.

Na cestě po ArizoněPodíváme se také na jeho mladší kolegy na divokém rodeu ve městě Scottsdale. Zjistíme, jak dnes žijí potomci slavných indiánských “pueblos” na náhorní plošině v Arizoně a v sousedním Novém Mexiku.

Navštívíme údolí Red Rocks, neboli Rudé skály, zavítáme k místnímu malíři, který se pokouší zaznamenat zdejší westernové scenérie i proslulé magnetické vlny, jimž místní říkají “vortex”.

Nakonec vystoupáme z pusté pouště až do zasněžených borových lesů v okolí města Flagstaff, kde v zimě vládne tuhá zima a vlekaři mají spoustu práce, aby odbavili nájezdy zdejších sjezdařů.

Na cestě po Arizoně můžete sledovat 27. 3. 2019 od 21 hodin na ČT2!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Na cestě po Arizoně:

Na cestě po Arizoně
Na cestě po Arizoně
Na cestě po Arizoně
Na cestě po Arizoně
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Štístko