V dalším pokračování oblíbeného pořadu o kvalitě českých restaurací zamíří Zdeněk Pohlreich do Zásmuk, kde se přímo na náměstí nachází Nová hospoda pana Suchého. Restaurace trápí zdejšího majitele natolik, že o svém podnikání říká: „Kdybych si dnes vzpomněl, kdo mě zlákal k vybudování restaurace, uškrtil bych ho.“ Ale Zdeňka Pohlreicha trápila hlavně hygiena, která byla v Nové hospodě pekelná. Sledujte další díl pořadu Ano, šéfe! v úterý 22. září ve 21.20 na Primě!Pan Suchý jinak vede úspěšnou
stavební firmu, relaxační centrum, ale do restaurace nechodí tolik hostů, kolik by si představoval. V kuchyni pracují dva kuchaři, starší Milan a mladší Martin. O obsluhu se starají dva číšníci, nad provozem bdí kvalitář Štěpán.

Majitel se v Nové hospodě někdy rádoby inkognito nají, ale do kuchyně skoro nechodí. Očekává od Zdeňka Pohlreicha pomoc se sestavením nového jídelního lístku. Chce zejména
zatraktivnit nabídku minutek a zefektivnit pracovní dobu kuchařů. Zkrátka celkově pozvednout morálku mužstva a přilákat hosty, kteří chodí především na obědy.
Co ale s načatým večerem? Zdeňku, raď! Jen jestli o to ale někdo bude stát...
Jakmile si šéf obhlédl kuchyni, zarazila ho zdejší „třísetletá“ špína. V Zásmukách se tedy první den hlavně gruntovalo. Zbyl čas také na vaření? Co si o Nové hospodě myslí „postrach českých restaurací“? Čemu Zdeněk říká sluneční kotleta? Sledujte další díl pořadu Ano, šéfe! v úterý 22. září ve 21.20 na Primě!
Tento článek také můžete