Autor: Lorenz-Ladener Claudia
Nakladatelství: Grada
Datum vydání: 7/2016
Formát: 170 × 240 mm
Vazba: Pevná s přebalem
Počet stran: 120 stran
Cena: 299 Kč
Zdravě, rychle, chutně - pomocí mléčného kvašení
Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí.
Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě.
Tuto knihu Nakládáme zeleninu koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Grada.
ZUZI
ChytráŽena.cz
ChytráŽena.cz