Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 29.06. 2024
Dnes má svátek Petr a Pavel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nespíte dobře? Možná bude příčina ve špatné matraci

27. 12. 2014 | Moderní bydlení
Kvalitní spánek je důležitý pro zdravý a spokojený život, obzvláště v dnešní uspěchané době. Pokud se i po dlouhém spánku probouzíte unaveni, zamyslete se, zda není na vině špatná matrace.

Dobrá matrace je totiž základem kvalitního odpočinku během spánku, protože se perfektně přizpůsobí tělu, dokonale rozloží jeho hmotnost, čímž zajistí anatomicky ideální polohu páteře pro uvolnění svalů, šlach i kloubů. Člověka přirozeně uvolní a usnadní přechod do hlubokého spánku, který má zásadní význam pro relaxaci těla a duševní odpočinek.

Ideálním pro výrobu matrací jsou přírodní materiály, které jsou pro lidskou pokožku nejpřirozenější. Přírodní materiály jsou totiž přirozeně hypoalergenní, antibakteriální a odolné proti roztočům.

Nespíte dobře? Možná bude příčina ve špatné matraciCelkový vliv přírodních matrací tak, jak jsou stvořeny, je velmi odlišný od klasických, dříve používaných matrací pérových, tak i od matrací s novými nanotechnologiemi vyráběnými matracemi umělými. Čistě pérové matrace z hlediska své odbornosti musím zavrhnout. Péra totiž nevytvářejí jednolitý odpor a tak každá část těla odpočívá jinak. Matrace vyráběné z moderních materiálů nelze odsuzovat, poskytují řadu výhod, především schopnost přizpůsobit se konkrétnímu tělu svou „plasticitou“. Přírodní materiál však bude vždy reagovat s lidským organismem fyziologičtěji, než jakákoliv supermoderní „umělina“.

Pro výrobu kvalitních přírodních matrací se používá bavlna, koňské žíně, přírodní kaučuk, kokosová, konopná a lněná vlákna, ovčí vlna i exotické materiály jako je velbloudí vlna. Kombinace různých materiálů ve vrstvách propůjčuje každé matraci unikátní vlastnosti. Takto vyrobené matrace jsou ideální i pro alergiky, astmatiky, lidi s citlivou pokožkou, bolestmi zad nebo nadváhou. A samozřejmě pro děti, které spánkem tráví mnohem více času než dospělí.

Matrace z přírodních materiálů se vyznačují vysokou stabilitou, trvanlivostí a mechanickou odolností. Minimální životnost přírodních matrací je 15 let, při dobré péči vám však může sloužit až 25 let. Celá výroba probíhá ručně. Přírodní materiály použité při výrobě matrací jsou 100% rozložitelné a nezatěžují životní prostředí.

Zdroj, foto: Přírodní matrace


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Nespíte dobře? Možná bude příčina ve špatné matraci:

Nespíte dobře? Možná bude příčina ve špatné matraci
Nespíte dobře? Možná bude příčina ve špatné matraci
Nespíte dobře? Možná bude příčina ve špatné matraci
Nespíte dobře? Možná bude příčina ve špatné matraci
Nespíte dobře? Možná bude příčina ve špatné matraci
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Vybírám matraci a nevím, co si myslíte o této? Doufám, že nevadí odkaz, vzhledem k tomu, že potřebuji přesně rozměr matrace 170x200 nemám moc na výběr a potřebuji dobře poradit. Redakci děkuji, Aneta

http://nabytek-masiv.eu/matrace/170x200/matrace-klasik-materasso-akce-170x200-cm-1997
Obrázek uživatelky
profil
Správný výběr matrace je důležitý.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles