Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.09. 2024
Dnes má svátek Mariana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Neviditelné plavky

19. 06. 2024 | Vaše příběhy

Protože se léto kvapem blíží, a s ním i doba dovolených včetně vodních radovánek, v myšlenkách jsem se přesunula o několik let zpět. Byla jsem tehdy mladá, štíhlá a snad i pohledná žena, když jsme si s manželem a malým synem vybrali dovolenou u moře v Turecku. Moc jsem se těšila, a nejen já, ale i má rodina.

Nakupovala jsem, abych u moře oslnila a neudělala manželovi ostudu. Znáte to. Konečně jsem se zbavila posledních poporodních kil, má postava byla opět štíhlá, ale šatník připomínal tak trochu šatník velryby. Známí mi sice říkali, že jedeme do destinace, kde nic nepotřebuji, protože se to zde hemží burzami a obchůdky, kde nakoupím vše, co si budu přát, a to mnohem levněji, než u nás, já měla ale svou hlavu. Nebyla bych ženou, kdybych se nepředzásobila. Alespoň troje šatičky, nějaká trička, šortky apod. jsem musela mít nové. Boty mi naštěstí padly ty, které jsem si pořídila už před těhotenstvím. K novým oděvním svrškům jsem si musela pořídit také novou kabelku, slamáček proti slunci a v neposlední řadě…plavky. 

Měla jsem sice plavky předporodní, ty mi ale připadaly nemoderní, neforemné a vůbec se mi nyní nelíbily. Kamarádka mi doporučila nějaký internetový obchod, z kterého měla už několik kostýmků a padnoucí kabátek. Prý budu jisto jistě spokojená. Opravdu jsem si vybrala. Nechtěla jsem utrácet za plavky přes internet horentní částku, protože jsem nevěděla, jestli mi padnou, a tak jsem si vybrala jen jedny. Ty byly ale úžasné! Nemohla jsem se dočkat, až mi vybraný kousek dorazí domů. Plavky byly nad očekávání krásné a padly perfektně. Objednala bych si klidně ještě jedny, v odlišném designu, nebo alespoň barvě, do odletu na dovolenou ale zbývaly doslova hodiny, a tak jsem odlétala s novými plavkami v kufru a současně, jen pro jistotu, těmi starými tamtéž.

Let proběhl bez problémů, ač to byla první zkušenost mého syna s touto dopravou. Konečně jsme pozdě večer složili zavazadla do hotelového pokoje a vydali se na pozdní večeři. Byla jsem oděna do nových slušivých šatiček doplněných o malou příruční taštičku. Tak, jak to umí jen zahraniční turisté na dovolené All inclusive jsme dosyta naplnili svá bříška a unavení cestou i všudypřítomným teplem usnuli zaslouženým spánkem v hotelových postelích.                                                       

Ráno jsme ihned po bohaté snídani zamířili k moři. Konečně! Syn toužil zjistit, jestli mořská voda je skutečně slaná už večer, usnul ale dřív, než se k vodě dostal. Proto nyní utíkal po písku a radostně vískal. Já za ním kráčela v nových plavkách. Cítila jsem na sobě pohledy mužské části osazenstva a synovo radostné vískání přilákalo zvídavé pohledy i některých žen. Cítila jsem se malinko jako modelka na molu. Věděla jsem ale, že mi to sluší, a proto jsem neměla z nevídaného zájmu obavy. Konečně jsme všichni skončili ve vlahé a teplé náruči moře.

„Mamí! Je slaná!“ křičel syn nadšeně.

Manžel hlídal syna a já se pár tempy vzdálila z jejich dohledu. Nechávala jsem se kolébat mořem a užívala jsem si zájmu okolí. Přitahovala jsem pohledy okolí na svůj vkus až moc. Copak nikdy neviděli plavající blondýnu?

Až když jsem se opět blížila ke svému choti, všimla jsem si jeho překvapeného pohledu a bledé tváře. Když už mi voda dosahovala sotva k pasu, teprve jsem se napřímila. Tehdy manžel zvolal, ať si zase lehnu. Copak jsem pes? V tu chvíli jsem ale pochopila i já, co se stalo. Nové plavky byly sice krásné a seděly mé postavě, nesměly se ovšem namočit. V tu chvíli zprůhledněly natolik, že jsem tu stála na mělčině doslova jako nahá a kdokoli v mém okolí si mohl prohlédnout každičký detail mé postavy. Nyní jsem pištěla já, a tím na sebe poutala pozornost i těch, kteří si dosud mých „Císařových nových šatů“ nevšimli.

Manžel nakonec pohotově doběhl k lehátku, odkud sebral osušku, do které mě poté zabalil. Zbytek dovolené jsem strávila ve svých starých předporodních plavkách. Už mi nevadilo, že jsou poněkud nemoderní a nepoutají pozornost mého okolí. Chvála bohu, že nepoutaly. Té pozornosti bylo totiž hned na první den až příliš.

Zbytek dovolené jsme prožili už bez nehod a mně zůstala jen tato humorná vzpomínka.


Osov - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
po ránu jsem se nahlas zasmála-trapas, ale je na co vzpomínatSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles