Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.09. 2024
Dnes má svátek Mariana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nový domov na Žižkově v Praze: Byty Na Vackově lákají na další etapu výstavby

29. 06. 2024 | Novostavba
-Komerční sdělení-

Život v Praze přináší řadu příležitostí a výhod, které venkov nikdy nenabídne a ani slíbit nemůže. Metropole je v mnoha ohledech jedinečná a přitahuje nové obyvatele ze všech koutů republiky i ze zahraničí. Do města přijíždějí také studenti, kteří po dokončení vysoké školy v Praze zůstávají, protože jinde se tak výhodné pracovní možnosti nenaskýtají. Otázkou často je, kde najít dostupné a kvalitní bydlení. Naštěstí na ni odpovídá společnost Metrostav Development, která stojí za rezidenčním projektem v horní části Žižkova s celkem 241 bytovými jednotkami. Kterou si vyberete?

Nový domov na Žižkově v Praze: Byty Na Vackově lákají na další etapu výstavbyOd dělnické k moderní čtvrti


Žižkov je dnes dynamickou a velmi zajímavou čtvrtí, ale vždycky tomu tak nebylo. Ještě na přelomu 19. a 20. století patřila k místům, kam počestní občané po setmění nezabloudili. Ulice lemovaly knajpy a nevěstince, ve kterých vládla pověstná galérka.

Dobovou atmosféru si mohou všichni připodobnit při sledování filmů, ve kterých nechybí Fešák Hubert nebo policejní rada Vacátko. Dnes je naštěstí vše jinak, Žižkov prošel mohutnou přestavbou a proměnila se infrastruktura i rezidenční bydlení.

Nové bydlení na Vackově


Velký stavební boom nastal zejména v horní části Žižkova kolem ulic Na Vackově, Malešická, Rixdorfská a Olgy Havlové. Oblasti se přezdívá Vackov a právě sem jsou situovány čtyři nové bytovky s celkem 241 bytovými jednotkami od garsonek přes dvou až třípokojové byty.

Rodiny jistě zaujmou ještě prostornější byty s balkony nebo terasami. K přízemním bytům přináleží předzahrádky vhodné pro pěstování okrasných rostlin a drobné zeleniny. Čerstvý vzduch pak nebude chybět nikomu, bytové domy se nacházejí v těsné blízkosti parku Židovské pece.

Nový domov na Žižkově v Praze: Byty Na Vackově lákají na další etapu výstavby




















Skvělá dostupnost a občanská vybavenost


Proč volit byty v Praze na Žižkově? Mnozí zájemci se jistě rozhodují mezi bytem v Praze a rodinným domkem v satelitu ve středních Čechách? Žižkov má výhodu perfektní dostupnosti, při bydlení na Vackově není potřeba vlastnit auto, protože zastávky městské hromadné dopravy jsou kousek od vchodových dveří.

Na metro je to pár minut a cesta na Václavák trvá jen chvilinku. Kromě toho vyniká občanskou a sociální vybaveností, v okolí je vše, co běžně občan potřebuje k pohodlnému městskému životu.

Aktivity a zábava ve volném čase


Bydlení za městem znamená nemít čas na koníčky a zábavu, protože dojíždění zabere mnoho hodin denně. Naopak na Žižkově se nikdo nudit nebude, protože možností pro trávení volného času je nepřeberně.

Nový domov na Žižkově v Praze: Byty Na Vackově lákají na další etapu výstavby























Milovníci sportu ocení blízkost parků a sportovišť, v létě funguje koupaliště Pražačka, v zimě zase kluziště pod Žižkovskou věží. Městská část a různé spolky pořádají jazykové a umělecké kurzy nebo workshopy, po setmění se zase otevírají dveře klubů, koncertních sálů a divadel s bohatým kulturním programem.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Nový domov na Žižkově v Praze: Byty Na Vackově lákají na další etapu výstavby:

Nový domov na Žižkově v Praze: Byty Na Vackově lákají na další etapu výstavby
Nový domov na Žižkově v Praze: Byty Na Vackově lákají na další etapu výstavby
Nový domov na Žižkově v Praze: Byty Na Vackově lákají na další etapu výstavby
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !