Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.09. 2024
Dnes má svátek Matouš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pachatel

21. 09. 2024 | Vaše příběhy

Krátce jsem vykonávala praxi jako sekretářka na místní kriminálce. Povím vám, že takový vhled do života leckdo nezažije! Byla jsem svědkem humorných, smutných i tragikomických událostí. Ta, na kterou jsem si právě vzpomněla, patří nejspíš do poslední z nich.

Jednoho dne k nám přiběhl uřícený a rozrušený muž. Celý se třásl a stíral si pot z čela. Rozrušeně nám o překot vyprávěl:

„Já ho zabil! Zatkněte mě, rychle mě zatkněte!“

Vyzvali ho, aby povyprávěl vše od začátku. Z muže nakonec vylezlo, že přišel domů a načapal ve svém bytě zloděje. Využil momentu překvapení a popadl kuchyňský nůž, kterým muže napadl. Bodal a bodal jako smyslu zbavený, až loupežník zůstal nehnutě ležet v kaluži krve na zemi.

„Zkoušel jste, jestli dýchá? Zkoušel jste tep? Volal jste záchranáře?“ ptali se kolegové. Muž jen zavrtěl hlavou. Zpanikařil, bouchl dveřmi, ani nezamykal, a utíkal se udat. Jednal ve stresu. Policisté ihned volali na místo záchranáře a sami se s mužem vydali k jeho domovu. Muž se jich cestou odevzdaně ptal, kolik může za vraždu dostat.

Přijeli na místo zároveň se sanitkou. Nechali záchranáře na ulici a sami šli jako první na místo činu. Byt nebyl zamčený, jak je pachatel informoval a dovnitř se dostali klíči, které jim muž předal. Vstoupili do bytu. V chodbě nalezli koberec nasáklý krví. Zde se událost odehrála. Mrtvola ale na místě nebyla. A nebyla ani nikde jinde v bytě. Byt byl prázdný, a to doslova. Překvapený zloděj se nejspíš probral, popadl svůj lup, který už měl z velké části připravený, a z bytu zmizel i s kořistí. A tak dokonal svůj čin.

Zloděje se podařilo dopadnout jen několik dní po činu. Jeho zranění ho sice o život nepřipravila, byla ale natolik vážná, že ho přece jen přivedla do nemocnice. Tam tvrdil, že se zranil, když na své zahradě řezal pilou dříví. Lékaře zajímalo, kde je ona zahrada. Muž nahlásil zahrádkářskou kolonii, ve které měl svou zahradu i zmíněný lékař, který pacienta neznal. Zranění navíc nesla charakter bodného, nikoli řezného zranění.

A tak byl zloděj dopaden a majitel bytu poučen o tom, jak se příště chovat. Kdyby totiž z bytu zmizel a ihned volal na místo policii, mohl se vyhnout obavě z trestu za čin, který nakonec nevykonal.

Zato zloděj recidivista si nějakou dobu pobude pěkně v chládku daleko od lidí.


Osov - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles