Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 11.10. 2024
Dnes má svátek Andrej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Padla první klapka TEMNÉHO KRAJE 2

25. 11. 2018 | Televizní tipy
Televize Prima začala natáčet druhou řadu úspěšného kriminálního seriálu TEMNÝ KRAJ s Lukášem Vaculíkem v hlavní roli. Všichni věří, že pokračování bude stejně úspěšné jako byla první série. První klapka padla na Dušičky a natáčelo se stylově – na hřbitově.

První série TEMNÉHO KRAJE skončila operací mozku Petra Kraje, bývalého elitního kriminalisty z pražského oddělení vražd. Druhá série tak začne jeho návratem do práce, kde ho bude doprovázet jeho věrný společník, pes Egon. Na scénu se vrací i veterinářka Tereza Coufalová (Tereza Kostková), policisté Naďa Hamplová (Kristýna Nováková), snaživý Vojta Coufal (Jan Teplý) a bodrý Pepa Sláma (Karel Zima). Chybět nebude ani Petrův kolega Luboš Bach (Martin Trnavský) nebo soudní patolog Kryštof Steiner (Saša Rašilov).

Padla první klapka TEMNÉHO KRAJE 2„TEMNÝ KRAJ byl náš nejúspěšnější seriál poslední doby, a tak samozřejmě věříme, že TEMNÝ KRAJ 2 bude ještě úspěšnější než první série
,“ říká ke startu natáčení seriálu Roman Mrázek, programový ředitel Prima Group. Z úspěchu první řady TEMNÉHO KRAJE mají samozřejmě radost i autorky, sestry Jitka a Kateřina Bártů. „Doufaly jsme, že tento žánr a styl vyprávění bude českému divákovi blízký, a jsme samozřejmě rády, že se seriál líbil,“ komentují úspěch projektu sestry Bártů.

S radostí a očekáváním se na plac vraceli i hlavní hrdinové Lukáš Vaculík a Tereza Kostková. „Já pokračuji rád v projektech, kde mně bylo dobře – a tady mi dobře bylo. Takže jsem rád, že jsme se znova potkali a že točíme dál,“ říká představitel Petra Kraje Lukáš Vaculík. Na otázku, zda se mu točí lépe s lidmi nebo se zvířecím parťákem, s úsměvem prozrazuje: „No, je to jak kdy. Někdy ten pes může být lepší než někdo, kdo vám nesedí. To je pravda, ale tady jsou bezvadný lidi i pes.“ Na pokračování TEMNÉHO KRAJE se těšila i Tereza Kostková. „Návraty jsou jak kdy, ale tenhle je moc příjemný. Seriál se mi líbil, takže jsem ráda, že jsem zpátky.

Natáčení TEMNÉHO KRAJE 2 je na samém počátku, takže si diváci televize Prima na příběhy Petra Kraje, doprovázeného jeho věrným psím společníkem, retrívrem Egonem, budou muset ještě chvíli počkat.

Seriál se u diváků shledal s velkým úspěchem. Průměrně tak každou neděli usedalo k obrazovkám 1 541 000 diváků v kategorii 15+. Nesledovanější pak byla epizoda Loupežníci, odvysílaná 5. 2. 2017. Sledovalo ji 1 705 000 diváků v kategorii 15+.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Padla první klapka TEMNÉHO KRAJE 2:

Padla první klapka TEMNÉHO KRAJE 2
Padla první klapka TEMNÉHO KRAJE 2
Padla první klapka TEMNÉHO KRAJE 2
Padla první klapka TEMNÉHO KRAJE 2
Padla první klapka TEMNÉHO KRAJE 2
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Na to se moc těším, bezva seriál Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Už se těším, Temný kraj 1 se mi líbil.SmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Hromada zlaťáků