Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.09. 2024
Dnes má svátek Mariana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pohodlí na dovolené? Bez těchto vychytávek se neobejdete

19. 06. 2024 | Praktické rady
-Komerční sdělení-

značka FIXED










Plánujete dovolenou a chcete si ji užít bez starostí? Česká značka FIXED nabízí řadu praktických doplňků, které vám cestování zpříjemní a usnadní. Od multifunkční selfie tyče a výkonných powerbank až po stylové taštičky a voděodolné vaky, zkrátka vše, co potřebujete pro pohodlné a bezproblémové cestování. Objevte vychytávky, díky kterým si užijete své letní dobrodružství naplno.

Zachyťte perfektně všechny zážitkyznačka FIXED


Pokud rádi dokumentujete své cestovatelské zážitky, pak je pro vás multifunkční MagSafe selfie tyč a tripod v jednom, FIXED MagSnap, naprostou nezbytností. Tato inovativní selfie tyč je vybavena technologií MagSafe, která umožňuje jednoduché a bezpečné připojení i oddělení telefonu a hodí se proto pro rychlé a pohodlné focení. Stabilní tripod umožňuje pořizování videí a fotek bez rozmazání, což oceníte při zachycování krás přírody nebo momentů s rodinou. Tyč se dá rozložit až do délky 72 cm, složená je ale vysoce kompaktní a se svou délkou 17 cm se vám jednoduše vejde do batohu, tašky nebo větší kapsy. Bluetooth spoušť umožňuje ovládání na dálku, které je ideální pro kreativní fotografie a videa.

značka FIXEDAni ta nejlepší výbava vám ale při pořizování fotek a videí nepomůže, pokud se vám vybije telefon či notebook. Další nezbytností pro vášnivé fotografy je proto powerbanka FIXED Zen 20 Pro. S kapacitou 20 000 mAh a podporou rychlého nabíjení PD 3.0 zajišťuje dostatek energie pro všechna vaše zařízení v průběhu celého dne. Powerbanka je vybavena 2x USB-C a 1x USB-A porty a nabízí schopnost nabíjet až tři zařízení současně. Maximální výkon 130 W umožňuje nabíjení telefonů nebo notebooků. Zabudovaný LCD displej vás informuje o zbývající kapacitě powerbanky a výkonu jednotlivých portů. S powerbankou FIXED Zen 20 Pro máte tedy vždy přehled o tom, kolik šťávy vám zbývá. značka FIXED


Mějte své věci vždy při sobě


Ti z vás, kteří se chystají na dovolenou k moři, jezeru nebo dokonce propadli vodním sportům, ocení voděodolný vak FIXED Float Bag. Vak je vybaven nastavitelným popruhem a ochrání vaše cennosti před vodou a pískem. Do vaku o objemu 3l se kromě telefonu vejde vaše peněženka, sluchátka, hodinky, brýle nebo jiné drobnosti.


Verona
Chcete-li mít své věci vždy při sobě, nabízí řešení minimalistická taštička přes rameno FIXED Verona. Tato taštička je ideálním doplňkem pro každou dovolenou, na které chcete mít své cennosti v bezpečí a zároveň po ruce. Každá z těchto stylových taštiček je vyrobena v tradičních prostějovských dílnách z kvalitní koženky se vzorkem Saffiano, který je nejen příjemný na dotek, ale také odolný proti poškrábání. Verona vám umožňuje mít svůj telefon a další drobné důležité věci stále při sobě bez nutnosti nošení objemné kabelky nebo batohu. Rozdělení tašky na hlavní kapsu pro telefon a druhou menší kapsu pro kreditní karty nebo jiné drobnosti usnadňuje rychlý přístup ke všemu, co potřebujete mít nutně vždy při sobě. Unisex design a různé barevné varianty umožňují snadné sladění s jakýmkoli letním outfitem.


značka FIXEDUšetřete si místo v zavazadlech


Bezdrátová nabíječka FIXED MagFlex 3v1 je skvělým řešením pro každého, kdo má více než 1 zařízení a nechce s sebou vozit klubko nabíječek. Tato kompaktní nabíječka umožňuje nabíjení až tří zařízení současně, můžete tak zároveň nabíjet telefon, chytré hodinky a třeba bezdrátová sluchátka. Skládací konstrukce nabíječky šetří místo v kufru nebo batohu, což je ideální pro cestovatele s omezeným počtem zavazadel. Multifunkční design umožňuje použít nabíječku jako nabíjecí podložku nebo stojánek, který usnadňuje sledování videí nebo používání telefonu při nabíjení.

Ať už se chystáte k moři nebo jen chcete šetřit místo v zavazadle, představují produkty FIXED chytré řešení pro každého, kdo si chce svou dovolenou užít naplno a bez starostí. Zachyťte jedinečné momenty, mějte své důležité věci stále po ruce a zbavte se starostí o stav baterie vašich zařízení.

Více informací na fixed.zone




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Pohodlí na dovolené? Bez těchto vychytávek se neobejdete:

Pohodlí na dovolené? Bez těchto vychytávek se neobejdete
Pohodlí na dovolené? Bez těchto vychytávek se neobejdete
Pohodlí na dovolené? Bez těchto vychytávek se neobejdete
Pohodlí na dovolené? Bez těchto vychytávek se neobejdete
Pohodlí na dovolené? Bez těchto vychytávek se neobejdete
Pohodlí na dovolené? Bez těchto vychytávek se neobejdete
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !