Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 10.10. 2024
Dnes má svátek Marina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Poldové a nemluvně - Vdovská metoda

28. 02. 2020 | Televizní tipy
Dobří holubi se vracejí, pokud ovšem nejsou ze Slovenska. Televizní premiéra původního detektivně-komediálního seriálu ČT.

V seriálu Poldové a nemluvně - Vdovská metoda hrají: S. Skopal, T. Medvecká, I. Bareš, M. Němec, J. Pidrmanová, M. Adamczyk a další. Scénář: T. Baldýnský, T. Chvála, B. Podaná a J. Fleglová. Kamera M. Dvořák. Režie R. Bajgar (Premiéra)

Ruda v poslední době jenom pracoval. Naplánoval si proto s Blankou romantický víkend v lázních. Měl by sice sloužit, protože Kamil je na školení, ale věří, že si jeho nepřítomnosti nikdo ani nevšimne. K jeho smůle mu přistane na stole případ krádeže cenného závodního holuba Caesara. Kamil ze Poldové a nemluvněseriálu Poldové a nemluvně - Vdovská metoda na okamžitém prošetření trvá a Ruda tak musí spěchat, pokud chce s Blankou strávit alespoň nějaký čas. Při objevování bizarního světa chovatelů holubů čelí otravnému slovenskému soukromému detektivovi, který po Caesarovi také pátrá. A také posměšným komentářům okolí.

Seriál Poldové a nemluvně - Vdovská metoda můžete sledovat 28. 2. 2020 od 20,10 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Poldové a nemluvně - Vdovská metoda:

Poldové a nemluvně - Vdovská metoda
Poldové a nemluvně - Vdovská metoda
Poldové a nemluvně - Vdovská metoda
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !