Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 07.10. 2024
Dnes má svátek Justýna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci 22: Neodbytná novinářka, rodinná hádka na veřejnosti, noc plná adrenalinu a mnohem víc

30. 05. 2022 | Televizní tipy
Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv. Jsou však i takové, kdy není jiná možnost než pachatele zatknout a odvézt na služebnu.

Nejlepší případy tohoto týdne:


Noc plná adrenalinu

Delta 105 má noční hlídku. Místo času na přestávku ale začne sledovat auto, které jede na parkovací světla. Rozhodně je namístě auto prověřit. S dispečinkem prověří v pátrání auto, které se nechová zcela standardně. Řidič nereaguje na výzvy k zastavení a v okamžiku, kdy hlídka zjistí, že je vozidlo v databázi pátrání, začne automobil dokonce ujíždět a z vozu vyskočí slečna. Hlídka pachatele sleduje, Delta 105 žádá o posilu. Řidič vozidla v pátrání se chová jako blázen, ve slepé uličce se hlídka pokusí jej zastavit. Řidič utíká a nepodaří se jej zastihnout. Zaběhne do domu, ale nikdo neotvírá. Celou situaci předává hlídka operačnímu důstojníkovi.

Policie v akci 22: Neodbytná novinářka, rodinná hádka na veřejnosti, noc plná adrenalinu a mnohem vícJe třeba prověřit pozemek a dům, informace o tom, kdo je jeho majitelem a kdo sem je trvale hlášen. Vzhledem k tomu, že se hledaná osoba na pozemku nezdržuje, je otázka, jestli nevklouzla do domu. Na místě je trvale hlášena paní Pondělíčková. Pokud by byla doma, mohl by ji pachatel ohrozit. Paní Pondělíčková je stará paní, proto je třeba přivolat prostřednictvím operačního důstojníka zásahovou jednotku. Mezitím dorazí soused. Přijde zeptat, co se děje. Policistům vysvětlí, že paní pomáhá s domácností. A bude se snažit se na majitelku domu doklepat, jestli je v pořádku. Ta nereaguje. Koho hlídka nakonec překvapí? Hlídka 105 vysvětlí zásahovce, co se děje, a soused mezitím dojde pro klíče. Zároveň se zjistí, že v odstaveném kradeném voze je střelivo, pachatel tedy může být ozbrojený. Zásahovka provede vstup do domu, nikoho ale nenajde, jen vyděšenou starou paní, která vůbec neví, co se děje.

Je popletená i proto, že je nemocná a pod vlivem opiátů. Problém je, že nikoho jiného nenajdou. Nakonec je napadne podívat se na půdu. Ta je přístupná jen stahovacími schody. Jakmile otevřou šachtu, uvidí na místě pachatele. Je zpacifikován, útěk oknem se mu nepodaří. Jde o muže z kradeného auta. Zásahová jednotka odveze muže na stanici, hlídka Delta 105 vytěží majitelku domu. Pachatel zatím nereaguje a mlčí. Vyslýchán tedy bude později. Během debaty se starou paní vyjde najevo, že se paní občas nezamyká ani její návštěvy dveře nezavírají. Byla tedy poučena, aby domov zabezpečila a na podobné situace si dávala pozor. Soused je vyzván, aby se dostal na služebnu, kde bude vše dořešeno.

A třešnička na závěr? Hlídka zastaví i slečnu, která předtím z vozu utekla. Ta se ze své situace nevylže. Je na ní vidět, že je nervózní. Snaží se vyhodit sáčky s drogami, ale hlídka si toho všimne. I ona je odvezena na služebnu. Ale před rodiči, jak slečna žádala, se nic tajit nebude.

Na televizních obrazovkách se 30. 5. 2022 v 16.50 objeví další premiérové díly Policie v akci.



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles