Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 12.10. 2024
Dnes má svátek Marcel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Policie v akci: Kdo řídil během autonehody, trestná brigáda a hloupý vtip

4. 02. 2019 | Televizní tipy
Čtyři případy, čtyři lidské osudy každý všední den. Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést a okrást, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže a ženy zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv, končí dobře či nápravou. A jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu.

Nejzajímavější případy Policie v akci tohoto týdne:


Falešná řidička

Autohlídka policie je informována, že nedaleko od nich došlo k autonehodě, kdy byl sražen chodec. Na místě momentálně zasahuje dopravní policie a záchranka, pachatel však z místa ujel. Dispečer také specifikuje informace svědků - první tři čísla SPZ a popis auta, které ujelo. Policisté do relace potvrzují, že se ihned vydávají okolí místa nehody prověřit. V provozu zkoumají podobná auta a chvíli nemají štěstí, až je najednou upoutá podivně jedoucí auto. Policisté se shodnou, že odpovídá popisu a rozhodnou se vozidlo zastavit. To však jede velice podivně, i parkování je velice nesebejisté, poté, co se vše zdárně povede, zjistí policisté, že jej řídí naprosto vyděšená, mladá řidička. Nerudný spolujezdec ji neustále nadává, což policisté slyší ještě, než žena otevře okýnko.

Policie v akci Policisté zpozorují, že auto nese známky nárazu na přední straně a ihned se řidičky vyptávají, zda neví něco o nedaleké dopravní nehodě. Žena, legitimovaná jako Dana Moravcová, stihne otevřít pusu, ale do řeči ji pohotově vkročí její přítel a agresivně křikne na policisty, že o ničem neví a ať je nechají na pokoji. Dokonce ženě přikáže, ať s policisty vůbec nemluví, a ať se opováží ceknout. Vzrůstající agrese muže je zarážející. Moravcová je však ve špatném psychickém rozpoložení, a nakonec uslzená rychle vystoupí z auta a přiznává policistům, že je jen začátečnice v řízení a za volant ji šoupnul přítel, Vít Doležal, poté, co jel agresivně a skutečně srazil nedaleko odtud na přechodu chodce. Doležal neváhá, vystoupí z auta a přítelkyni napadne slovně i fyzicky, nadává ji, že lže. Z důvodu nezvladatelné agrese je mladík nakonec spoután a naložen do policejního vozu. Dívka je poučena, aby se dostavila na stanici k výslechu a zároveň vyčkala příjezdu dopravní policie, která dopadené vozidlo prošetří. Stále nadávající Doležal je odvezen na policejní stanici.

Prodej drog jako brigáda

Policejní hlídka je přivolána na místo, kde malý klučina údajně prodává drogy. Jde opravdu o malého školáka, který nabízí kamarádům marihuanu. Ukáže se, že drogu vzal svému staršímu bratrovi. Při prohlídce se ukáže, že bratr má drogy víc než malé množství a bude zřejmě obviněn.

Hloupý vtip

Na linku 158 volá vyděšená dívka, že její spolubydlící někdo přepadl a leží v zkrvavená v koupelně. Policisté sice najdou v koupelně spousty krve, ale dívka, ani případný pachatel v bytě nejsou. Najednou se ale ve dveřích bytu zjeví hrůzostrašně vypadající dívka, která je opravdu celá od krve. Tvrdí ale, že jí nic není. Chtěla jen svoji spolubydlící vystrašit a tak se pomazala umělou krví a lehla si do koupelny. Policisté sice nejsou rádi, že jejich výjezd byl zbytečný, ale na druhou stranu se jim ulevilo, že nikdo zraněn nebyl.


Pořad Policie v akci sledujte od 4. února na TV Prima.

Každý všední den v 16.50


Zdroj, foto: Prima



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !