Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 08.10. 2024
Dnes má svátek Věra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pošta pro tebe 14.3. 2021

14. 03. 2021 | Televizní tipy
Příběhy Denisy, Ríši, Kristiny a Luboše jsou oslavou zdánlivě nenápadných lidských skutků a stálých hodnot. Buďme svědky jejich setkání! Uvádí E. Janečková. Režie M. Dvořáček
(Premiéra)

Denisa o sobě říká, že je člověk s těžkou minulostí. Setkání ve studiu je pro ni nejen gesto, ale také jeden z pokusů, jak se s minulostí vyrovnat. Chce odměnit své bližní. Ladislav a Zuzana byli původně pro Denisu úplně cizí lidé, s nimiž se před lety náhodou setkala v zoufalé situaci. Oni se jí ujali a poskytli jí azyl. Denisa je přesvědčená, že jejich čin byl pro ni životně důležitý, že jen díky tomuto náhodnému setkání unikla nedůstojnému, potupnému životu. Chce "strýci a tetě", jak jim říká, poděkovat za záchranu a současně veřejně vypovědět svůj příběh.

Ríša nemůže zapomenout na svou učitelku ze základní školy. I když má školní docházku dávno za sebou, stále na svou oblíbenou učitelku myslí. A není to jen běžná nostalgie. Ríša totiž nebyl obyčejný žáček. V šesti letech mu lékaři Pošta pro tebe 14.3. 2021objevili nádor na mozku, a školní docházka byla pro něj stala téměř nemožnou. Potřeboval asistenci, psychoterapii a vstřícného pedagoga, kterým jeho učitelka Kateřina opravdu byla. Svým optimismem a otevřeností situaci velmi usnadňovala nejen malému Ríšovi, ale i jeho mamince, kterou přijala jako Ríšovu osobní asistentku.

Jenže po dvou letech odjela do Kanady, potom se zřejmě vdala a na školu, kde tehdy působila, se už nevrátila. Přesto zůstala se svým přístupem Ríšovi vzorem a jakousi nadějí, že vždycky se najde nějaké řešení. Možná právě proto se Ríša i přes svůj zdravotní problém s životem docela statečně potýká. A tak by moc rád svou milou učitelku Kateřinu po letech opět viděl a dozvěděl se, jak se jí daří.

Senioři Kristina a Luboš se radují z každého dne, který bez problémů prožijí. Jak jednoduché, že? Před pár lety se odstěhovali z pražského bytu na víkendovou chatu a zařídili si ji tak, aby jim nic zásadního nechybělo. Mají tu všechno, co k životu potřebují, mohou tu číst, poslouchat hudbu, sledovat dění na internetu, autem si zajedou na nákup nebo k lékaři, v létě vyjedou s karavanem na výlet. Snaží se být soběstační a duševně svěží a přijmout realitu, kdy jim ubývá sil i sociálních kontaktů. Mají hlavně jeden druhého.

Vloni oslavili šedesát let společného života a náš pořad je inspiroval k nápadu: rádi by našli jiné manželské páry, které se braly v podobném období a vydržely spolu tak dlouho jako oni. Doufají, že by mohli být vzorem pro dnešní "mládež", o které se domnívají, že vesměs nepovažuje manželský svazek za důležitý a velmi snadno z manželství odchází. Oni se naopak svým vztahem vytahují a chtějí se pokusit, pokud osud dovolí, dospět ke svatbě briliantové.



Seriál Pošta pro tebe můžete sledovat 14.3. 2021 od 17:25 na ČT1!

A opakování 16.3.!














Zdroj, foto: Česká Televize


Shelly
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Pošta pro tebe 14.3. 2021:

Pošta pro tebe 14.3. 2021
Pošta pro tebe 14.3. 2021
Pošta pro tebe 14.3. 2021
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Bankovky