Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 14.10. 2024
Dnes má svátek Agáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pošta pro tebe 18. 3. 2018

18. 03. 2018 | Televizní tipy
Matka s dcerou přijely z Rakouska do Čech, aby našly společné kořeny. Honza hledá otce a dědečka svých dětí. Režie pořadu Pošta pro tebe ze dne 18. 3. 2018 M. Dvořáček.

Karolína se narodila v Čechách, ale žije se svou matkou Miloslavou už léta v Rakousku. Na Poštu se obrátila kvůli ní i kvůli sobě, Miloslava postrádá informace o svém biologickém otci a Karolína o svém dědovi. Rodiče Miloslavy se seznámili za dramatických okolností, za války v Lipsku, a nemohli spolu žít. Jejich osudy se rozdělily a Miloslava tak o svém otci nic neví.

Její dcera Karolína z pořadu Pošta pro tebe ze dne 18. 3. 2018 také postrádala otce. I teď, v dospělosti, nikoho kromě matky vlastně nemá. Pátrá v nejasné minulosti a teprve v posledních letech Pošta pro tebeje jí dovoleno se ptát. Otázky se týkají vlastní identity, rodičů a prarodičů. Z rodiny svého dědy nikoho nezná, ví jen, že dědeček by měl mít ještě dva syny. Maminka by tedy měla mít v Čechách dva bratry.

Honza z pořadu Pošta pro tebe ze dne 18. 3. 2018 má celkem čtyři děti a všem chce být dobrým otcem bez ohledu na to, jestli je zplodil nebo vyženil. Sám takové štěstí neměl. O svého otce přišel rozvodem rodičů, a moc mu scházel. Chyběla mu láska, nebo aspoň porozumění a zastání. Proto brzy z domova odešel a založil vlastní rodinu. Teď hledá otce a dědečka svých dětí. Usoudil, že je nejvyšší čas.


Pořad Pošta pro tebe ze dne 18. 3. 2018 můžete sledovat 18. 3. 2018 od 17,25 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles