Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 09.10. 2024
Dnes má svátek Štefan a Sára
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pošta pro tebe 25. 10. 2020

25. 10. 2020 | Televizní tipy
Nečekaná setkání, usmíření, nalezení dávné lásky, či splnění přání a snů. To vše před zraky diváků, kteří se stávají svědky opravdových emocí. Uvádí E. Janečková. Režie pořadu Pošta pro tebe ze dne 25. 10. 2020 M. Dvořáček (Premiéra)

Václav hledá kamaráda Pavla z dětství. Hrávali si v "Tejně", byli přibližně stejně staří a zažívali obyčejné klukoviny, chytali ryby ve Vltavě, koupali se. Václav se asi v šesti letech z Týna nad Vltavou odstěhoval, ale celý život na tato léta vzpomíná. Zejména na Pavla a jeho maminku, ale na jeho tatínka se nesměl ptát, ale nevěděl proč? Až později se dozvěděl, že Pavlův tatínek byl jednou z prvních obětí heydrichiády. Václav by se s kamarádem rád setkal skoro po sedmdesáti letech. Asi se nepoznají, ale určitě si budou mít o čem vyprávět.  Během života se Václav párkrát o setkání pokusil, do Týna se často vracel, ale nikdy se mu nepodařilo s Pavlem setkat.

Pošta pro tebeHilda z pořadu Pošta pro tebe ze dne 25. 10. 2020 se narodila za války, přesto má na dětství hezké vzpomínky. Nejhezčí jsou pro ni ty ze školních let, kdy si s dětmi hrávaly každé odpoledne venku. Později vystudovala farmacii, které se věnovala celý život, porodila dva syny a zažila mnoho nevyjasněných situací spojených zejména se šikanou na pracovišti v důsledku příbuzenského vztahu s popraveným Heliodorem Píkou. Hilda ale nepřišla jitřit rány, ani sdělovat svá životní traumata, naopak. Přišla do Pošty proto, aby našla spojence z dětství. Z doby, kdy ještě neexistovala televize, a auto bylo rarita.

Jana z pořadu Pošta pro tebe ze dne 25. 10. 2020 je maminkou čtyřleté Natálky. Spolu s manželem žijí na ubytovně a snaží se zlepšit svůj život. Najít si byt a žít jako rodina v lepších podmínkách než dosud. K nové životní etapě se Jana velmi upíná a věří, že bude lepší a celá rodina šťastnější. Je to pochopitelné. V dospívání a mládí prožila jen pády, nějakou dobu žila ne vlastní vinou na ulici a už nevěřila, že dostane novou šanci žít běžný život. To hezké zažila jen v dětství, ale její velká rodina už je jen mlhavou vzpomínkou.

Pořad Pošta pro tebe můžete sledovat 25. 10. 2020 od 16,55 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky