Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 10.10. 2024
Dnes má svátek Marina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pošta pro tebe 26. 4. 2020

26. 04. 2020 | Televizní tipy
Každý má ve svém srdci nějakou ženu, která je nezastupitelná. Jarmila, Danuše i Patrik mají také takovou a každý má svůj dobrý důvod sejít se s ní právě v Poště pro tebe. Režie pořadu Pošta pro tebe ze dne 26. 4. 2020 M. Dvořáček (Premiéra)

Jarmila přijela až ze Slovenska, z Popradu. I přes svůj vyšší věk stále zastává typicky mužskou profesi řidičky kamionu. Svou práci miluje a je v tomto světě obdivuhodnou profesionálkou. Ačkoli žije velmi aktivně, postrádá ve svém životě vrstevnice, se kterými by mohla sdílet ženské starosti i radosti, které obvykle lze sdílet jen s kamarádkami. Požádala pošťáka Ondru, aby našel několik kamarádek z mládí, se kterými musela, vlivem mnoha okolností, přerušit kontakt. Pošťák Ondra to neměl snadné, a dlouho to vypadalo, že Jarmilu nepotěší žádnou dobrou zprávou.

Pošta pro tebeI Danuše z pořadu Pošta pro tebe ze dne 26. 4. 2020 zastávala v životě spíše mužskou profesi. Přesto ji práce bavila a věnovala se jí asi dvacet let. Kolektiv mužů ji provázel na učilišti i na pracovišti, neměla nikdy problém s muži komunikovat, ale kamarádství s mužem není stejné jako se ženou. Proto pár děvčat z učiliště drželo při sobě. Období dospělosti, rodinný život a s ním spojené starosti, dají většinou starým kamarádstvím vale a v myšlenkách se k nim vracíme až po letech, až děti odrostou. Podaří se Danuši navázat na veselé roky s Evou?

Patrik z pořadu Pošta pro tebe ze dne 26. 4. 2020 je nejmladší dítě své matky. Narodil se mnoho let po svých třech starších sourozencích. Cítil se milovaný, i když vyrůstal se svou matkou sám, bez otce a již dospělých sourozenců. Když mu bylo dvacet, zachoval se k matce špatně a dnes, po letech, svého chování lituje. Od incidentu se s matkou neviděl, je to asi deset let. Velmi stojí o to, aby se mohl matce omluvit a zase se s ní vídat. Matka Božena se však ztratila a nikdo z dětí o ní neví.

Pořad Pošta pro tebe můžete sledovat 26. 4. 2020 od 17,25 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Stříbrňáky