Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 07.10. 2024
Dnes má svátek Justýna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pošta pro tebe 6.2. 2022

6. 02. 2022 | Televizní tipy
Jiří i Jiřina napsali do Pošty pro tebe své neobyčejné příběhy s nadějí, že by konečně mohli dořešit mnohaleté přání. Jejich příběhy jsou inspirující a krásné, ale mají jeden společný vážný háček: o svých hledaných nevěděli téměř nic. Dokonce ani jména. Uvádí E. Janečková. Režie M. Dvořáček

Jiří je mladý úspěšný muž. Vystudoval prestižní školy doma i v zahraničí, věnuje se práci, která ho velmi naplňuje, a má rodinu, jakou si přál. Ale cesta k tomuto štěstí je osudově vykoupená a Jiří, čím je starší, tím víc si svých několika šancí na život váží.

Pošta pro tebe 6.2. 2022Minimálně dvakrát v životě se díval smrti do tváře a dvakrát jí dal vale. Poprvé, když se jako malý chlapec topil v Labi, podruhé před závažnou operací. Tvrdí, že nad ním bdí dobrotivý anděl a rád by svou šanci na život opětoval poděkováním.

Kdyby se jako malý chlapec utopil, už by nic z toho, co dosud prožil, nezažil. Vděk k neznámému zachránci cítí celé roky, ale po operaci se mu touha poděkovat ještě umocnila. Cítí vůči tomuto člověku dluh. Udělal by to rád už dávno, ale nebylo komu.

Dodnes nezná jeho jméno, věk, ani kde žije. Obrátil se na proto na Poštu pro tebe. Ani pošťák Ondra však není kouzelník, aby našel někoho bez indicií. Nebo ano?

Jiřina je jedním ze čtyř dětí svých rodičů. Alespoň si to mnoho let myslela. Jaké bylo její překvapení, když se v dospělosti dozvěděla, že jako poslední se mamince narodila dvojčata – chlapci, které dali rodiče hned po narození k adopci.

Dlouho se s touto informací nemohla vypořádat. Když se později pokusila rodičů napřímo zeptat, narazila a musela respektovat doživotní embargo na informace o bratrech. Ptát se nemohla, ale myslet na ně nepřestala.

S přibývajícím věkem stále víc a víc. Sama má tři děti a neumí si představit, že by se některého vzdala. Cítí, že by měla, a hlavně chtěla, splatit bratrů dluh. Říct jim, že kdyby mohla ona tenkrát rozhodnout, nikdy by se jich nevzdala.

A pokud o to budou stát, nabídla jim svou přízeň a sesterskou lásku na zbytek života. Jiřina napsala do Pošty před devíti lety a její přání se zdálo nesplnitelné. Nevěděla o bratrech skoro nic. Ani jména, ani přesné datum narození. Aniž by tušila, setkání přišlo v pravý čas.

Pořad Pošta pro tebe můžete sledovat 6.2. 2022 od 17:20 na ČT1!!

A opakování 10.2.!



Zdroj, foto: Česká Televize


Shelly
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !