Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 14.10. 2024
Dnes má svátek Agáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pošta pro tebe 8. 4. 2018

8. 04. 2018 | Televizní tipy
Rodinné vztahy jsou odpradávna složité. Někdo se dítětem narodí i umře, někdo je naopak vyzrálý už od dětství. Hana, Jana, Zdeněk i Dominik z pořadu Pošta pro tebe ze dne 8. 4. 2018 mají společný cíl: porozumět jednání svých nejbližších. Režie pořadu Pošta pro tebe ze dne 8. 4. 2018 M. Dvořáček.

Hana by se ráda udobřila s nejstarší dcerou Míšou. Údajným důvodem k rozepři a odluce mezi nimi je Míšin dluh a následná exekuce. Míša z této situace viní matku a už tři roky se kvůli tomu neviděly, ani neslyšely. Míša má už dvě děti, jejího mladšího syna Kristiána Hana vůbec nezná. Hana má děti čtyři, její životní příběh je složitý, prožila si štěstí i pády. V současné době žije, jak sama říká, konečně šťastně. Má hodného přítele a spolu se starají o Hanina nejmladšího syna Tomáška a vnučku, kterou má Hana v pěstounské péči. I když jsou její tři starší dcery dospělé, žijí samostatně a Hana by už mohla nechat jejich život na nich, není ke vztahu s nimi apatická. Se všemi dětmi komunikuje, ví o nich, vyjma Míši. Přijme Míša výzvu k setkání?

Pošta pro tebeJana se Zdeňkem z pořadu Pošta pro tebe ze dne 8. 4. 2018 jsou příbuzní, spojuje je Hugo. Hugo byl Janiným dědou a Zdeňkovým bratrem. Zdeněk našel v pozůstalosti Huga, v jeho fotoalbu, několik fotografií jisté ženy Tamary. Janu i Zdeňka zajímá genealogie, sestavování rodokmenů. V tom jejich rodinném je Tamara velkou neznámou. Jaký vztah Tamara k rodině Jany, Zdeňka a zejména zesnulého Huga má? Různé indicie naznačují, že to nemusela být jen rodinná kamarádka. Je pravděpodobně jedinou žijící osobou, které se nevyjasněný příběh osobně týká. Zůstane Tamara navždy jen krásnou a neznámou ženou z fotografie?

Dominik z pořadu Pošta pro tebe ze dne 8. 4. 2018 má i přes svůj nízký věk jasno v životních prioritách. Ví, jak má vypadat rodina, ví, že musí pracovat, chce mít vzdělání a založit rodinu, kde bude vše klapat. Přišel na to brzy, ale za cenu drsných životních zkušeností. Váží si toho, že může chodit do školy, že už se doma nemusí bát. Prarodiče jej po velkých peripetiích získali do pěstounské péče, protože v prostředí, ve kterém Dominik vyrůstal, bylo "pod pokličkou" velmi dusno. Díky babičce a dědovi začíná konečně žít tak, jako většina dětí.

Pošta pro tebe je k vidění 8. 4. 2018 od 17,25 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Šperky