Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.09. 2024
Dnes má svátek Mariana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prázdninové akce pro děti ještě stíháte, říká manažerka Kroužků Radka Dobiášová

8. 07. 2024 | Výchova
-Komerční sdělení-

Nestihli jste zajistit příměstský tábor pro vaši ratolest? Nevadí. Pořád ještě můžete stihnout využít volných míst, které najdete na stránkách krouzky.cz.

    • Prázdniny jsou v plném proudu, je ještě možnost přihlásit dítě na nějaký příměstský tábor?

Určitě ano. A rozhodně neváhejte. Vybrat tábor si můžete do konce léta, a to za zvýhodněnou cenu. Nabízíme akci tábory s Last minute slevou 10 % po celé České republice. Takže na www.krouzky.cz stále ještě volná místečka najdete.

    • V jakých městech pořádáte nejvíc táborů?

Rozhodně v Praze a středních Čechách. Nabídka je široká, když bych měla říct přímou lokalitu, kde je jich v Praze nejvíce, tak na Praze 2 v budově fakulty ČVUT.

Kroužky.cz    • O jaké tábory je největší zájem?

Největší zájem je o tábory tvořivé, sportovní, vědecké a také tábory, kde se tráví velká část týdne důkladnou prohlídkou pražské ZOO. Tento tábor se jmenuje Letem zoo světem. Mezi další favority patří například Kostky nás baví, Malý Badatel, Tajemství vesmíru, Sportuj a bav se, nebo tábory i pro školkové děti - Albíkova letní školka  a další.

    • Říká se, že v dnešní době děti tráví hodně času u počítačů, tabletů a mobilů. Jak to vnímáte vy? Mají děti problém, odpoutat se od technologií a hrát třeba táborovou hru?

Ano, vnímáme to stejně. Také jsme rodiče a máme děti…Ale proto tady jsme MY Kroužky. Opravdu to, že děláme aktivity právě přes léto, aby dítě netrávilo čas doma u televize či mobilu, nám dává smysl. Aby bylo mezi svými vrstevníky, navazovalo nová přátelství a zažilo nové dobrodružství. Děti milují táborovky a další zábavu, která je na táborech čeká. A nejen na táborech. Přes školní rok s námi tráví tisíce dětí svůj volný čas po škole na kroužcích, a náš slogan Je fajn zůstat po škole, nebo Zábava i bez wifi asi vystihuje všechno.

    • Je zájem o příměstské tábory například i o podzimních prázdninách?

Ano, samozřejmě ne takový výrazný jako o ty letní, ale příměstské podzimní tábory jsou obecně také oblíbené.Radka Dobiášová

    • Jaké plány máte na září? Budete mít nějaké nové kroužky?

Za zmínku stoji náš nový sportovní kroužek Sportuj s Victory Kids. Spolupracujeme zde s opravdovými profesionály na sport společností Victory Kids. Děti se na kroužky mohou přihlašovat přímo na vybraných školách a tréninky budou rozhodně zajímavé, sestavené profesionálním týmem.

    • Jsou kroužky, které jsou ihned plné? Které to jsou?

Největší zájem je obecně o sportovní kroužky, dále jazykové a vědecké. Ty se plní každoročně nejrychleji.

    • A kdy začíná přihlašování na kroužky v novém školním roce?

Přihlašování na kroužky je spouštěno pro celou Česku republiku od 1.6. Postupně se na webové stránky doplňují nové a nové školy, se kterými právě jednáme o aktuálním rozvrhu na nový školní rok. Moc se na děti těšíme a věříme že si naše kroužky rozhodně zase užijí.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !