Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.10. 2024
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prima odvysílá 10. řadu soutěže Máme rádi Česko!

18. 02. 2022 | Televizní tipy
Televize Prima zahajuje vysílání jubilejní desáté řady oblíbené soutěže Máme rádi Česko! Nová série populární show, jíž opět provede moderátor Libor Bouček, bude zahrnovat i jubilejní 100. díl. První díl desáté série odvysílá Prima v pátek 18. února ve 20.15.

Více než 250 hodin ve studiu, 8 tisíc minut u obrazovek a takřka pět stovek osobností odmoderoval k dnešnímu dni Libor Bouček v zábavné vědomostní soutěži Máme rádi Česko. „Kolik hodin příprav a natáčení to spolklo, nespočítám, ale spočítal jsem, že kdyby si někdo pustil všechny díly po sobě, sledoval by je kontinuálně 5 dní, 5 nocí a 5 hodin k tomu.

Prima odvysílá 10. řadu soutěže Máme rádi Česko!A pak skonal vyčerpáním. Chtěl bych vidět toho člověka, který by to v kuse dal. Jak by ho to poznamenalo. Podle mě by to nemusel přežít,“ směje se Libor Bouček, který soutěž moderuje od prvního dílu, jenž Prima odvysílala 7. dubna 2013.

V pátek 18. února Prima zahájí vysílání patnáctidílné 10. řady. Diváky na ni navnadil speciální díl Máme rádi Jardu, který stanice uvedla 11. února u příležitosti 50. narozenin hokejisty Jaromíra Jágra a který si nenechalo ujít 849 000 dospělých diváků.

„Je neuvěřitelné, kolik osobností Česko má. Každý z oněch pěti stovek osobností ve svém oboru něco dokázal a je pro co jej obdivovat. Mezi všemi osobnostmi je ale několik výjimečných, které chceme oslavovat. Vloni v květnu jsme speciálním dílem oslavili krásné kulatiny naší největší herečky Jiřiny Bohdalové.

Myslím, že se oslava povedla, ocenila ji nejen Jiřinka, ale i diváci, k oslavě se jich připojil bez hrstky milion. Další výzvou byly velké narozeniny troufám si říct největší české hokejové legendy, Jaromíra Jágra. A tak mám pochopitelně radost, že Jarda svolil a svou první oslavu padesátky si udělal s námi,“ říká Libor Bouček.

I v desáté řadě své týmy povedou zkušení kapitáni Jakub Prachař a Vojta Kotek. Ve vědomostních soutěžích si tentokrát diváci vychutnají například: Moniku Absolonovou, Hanku Vagnerovou, Jitku Shneiderovou, Lukáše Hejlíka, Lucku Vondráčkovou s Petrem Vojnarem, Danu Morávkovou, Michala Malátného, ale také herce z chystaného seriálu TV Prima ZOO – Evu Burešovou, Ondřeje Pavelku nebo Roberta Urbana, herce ze seriálu 1. Mise – Marka Němce, Petra Vaňka nebo Kateřinu Pechovou. V oblasti znalostí o Česku zaskórují i naši špičkoví sportovci Karlos Vémola, Kristina Mäki, Bára Špotáková, Zuzana Hejnová a další.

Hudebně pořad doprovodí a zapeklité hudební hádanky připraví opět Maxiband Jana Maxiána s vokalisty Vaškem Noidem Bártou, Vendulou Příhodovou, Sárou Milfajtovou a Dashou.
V prvním díle se proti sobě postaví v týmu Jakuba Prachaře kuchař Zdeněk Pohlreich, veslař Ondřej Synek a modelka Kristýna Schicková. Znalosti změří s týmem Vojty Kotka ve složení: moderátor Petr Vágner, atletka Zuzana Hejnová a kuchař Emanuele Ridi.

Máme rádi Česko sledujte každý pátek ve 20:15 na Primě!



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles