A co bude úkolem týdne tentokrát? Preclíky! Vyláme si na nich někdo zuby? Komu se povedou upéct ty nejlepší preclíky? I v Praze a okolí se stále hledá nějaký taktik. Najde se? Kdo si v srdci Čech povede nejlépe? To teprve uvidíte! Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a nezapomeňte hlasovat! Vždyť deset tisíc korun může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!
Prostřeno – 1.4. 2020 – Adrian:

Na předkrmovou „variaci bruschett“ si Adrian sám upeče veky, ale chlebíčky před obložením ještě opeče, že křupou až moc. Vypadají velmi lákavě, každý má jinou oblohu, ale třeba bruschetta s kozím sýrem není pro každého. Karolína se nad aromatickým sýrem, který v životě ještě neochutnala, pěkně ošklíbá. Pórková krémová polévka je hodně bramborová. David, který polévkové krémy nemá rád, i když na tenhle se výjimečně těšil, je otrávený, protože více než polévka je to kaše.
Druhý chod zůstane na talířích a hosté nedojedí ani „domácí pastu s kachním ragú“. Ragú Adrian bohužel připálil, i když část masa se šťávou zachránil. Dost práce mu daly domácí široké nudle, do kterých se pustil bez pomoci strojku. Náprava hlavního chodu zabrala nějaký čas, čekalo se, a těstoviny jsou hodně na skus, což všichni také nemusejí.
Díky milovnicím sladkého dopadne i ve středu nejlépe dezert (čokoládová panna cotta s ovocem), přesto Dominika najde mouchy i na posledním chodu. A protože jsme v kulinářské soutěži, hostitel si zvolí tematickou zábavu související s jídlem – ochutnávku poslepu. Přestože je Adrian z vlastního výkonu zklamaný, nakonec je u stolu docela legrace.