Dvě zkušené a dvě mladé hostitelky by uvítaly více mužů, musí se ale spokojit s Alešem, který je z toho trošku nesvůj. Svěží vítr krotkým jídelníčkům vdechne hned v pondělí Martina a její hlavní chod, chobotnice na víně. Vždyť víme, že jedním z největších strašáků bývají mořské potvory, tak uvidíme, s jakou chutí se soupeři, kteří občas volají po neznámých specialitách, dají do chapadel velkého hlavonožce.
![Prostřeno 11.6. 2014 - Zdenka Prostřeno 11.6. 2014 - Zdenka](https://www.chytrazena.cz/obrazky/admin/clanek/prostreno-11-6-2014-4.jpg)
Aby suflé nevyběhlo moc ani málo, je důležitý poměr surovin, správná teplota a čas, kvalitní trouba a vhodné formičky. Chce to dobře ušlehaný sníh a cvik - ten ale naši soutěžící nemají. Kdo bude nejlepší? A kdo zvládne nejlépe celý večírek? Nebo na tom až tolik nezáleží? Sledujte další premiérové Prostřeno na Primě!
Prostřeno – 11.6. 2014 – Zdenka:
Ve středu 11.6. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno vdova Zdenka (49). Nezaměstnaná servírka Zdenka si naplánovala docela podobné menu, jaké bylo včera u Marty. Třetí vývar je ale z telecích líček, též s knedlíčky a s drobením. Vepřové závitky jsou rovněž plněné a obalené v trojobalu, ale navíc zapečené ve smetaně.
Díky ní je to sice v pořadu Prostřeno s datem 11.6. 2014 kalorická bomba, ale šťavnatější než byly Martiny řízky, i když ke šťouchaným bramborům už nezbyla šťáva. V panelákovém bytě se stylovým nábytkem po rodičích se bude podávat oblíbený babičkovský moučník. Proč ale poslední lívance se zakysanou smetanou nechutnají všem?
To úvodní zapečená mozzarella s hroznovým vínem, orestovaným na másle, dopadla v pořadu Prostřeno s datem 11.6. 2014 lépe. Aby Zdenka poněkud rozproudila náladu, pozve si pana Kuchaře. Ne na další vaření, jak se všichni lekli, ale aby jim pěkně od podlahy zahrál na harmoniku. I Aleš si s ním trochu „béknul“ a konečně se rozpovídal.
Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Zdenka,
ve středu 11.6. 2014 od 18.00 na Primě.
ve středu 11.6. 2014 od 18.00 na Primě.