Ačkoli poslední hostitelka pořadu Prostřeno Hanka bramboráky miluje, v pátek jich má už i ona dost, a navíc musí usmažit bramborák s jablky. Také se můžeme těšit na bramborák z chleba, bramborák kynutý (a nedopečený) nebo se zelím. Masitá meníčka by uspokojila i chlapy, ale žádný nedorazí.
Na Pardubicku půjde o čistě ženskou jízdu! Největší zlobilkou je nejmladší Joanna. Má nejméně zkušeností a nejvíce řečí, ale uprostřed týdne ztratí hlas – a stejně ji bude slyšet nejvíce. V Pardubickém kraji to bude tentokrát o vlásek a jeden spadne i do jídla! Viděl ho ale někdo? Možná právě vy! Přesvědčte se na vlastní oči v pořadu Prostřeno!
Prostřeno 13.2. 2014 – Helena:
Ve čtvrtek 13.2. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno obchodnice Helena (45). Od zkušené Heleny z Vysokého Mýta všichni čekají v kuchyni téměř profesionální výkon. Nezklame? Byt svědčí o tom, že estetice věnuje milovnice módy a majitelka obchodu s textilem velkou pozornost.
Svoji večeři Helena v pořadu Prostřeno s datem 13.2. 2014 určitě neodflákne, ale zaplatí za to časovým skluzem. Joanna při hodinovém čekání na hlavní chod málem usne. Hovězí na víně s bramborovou kaší chce svůj čas, snad bude stát za to… Ale Helena se nedá.
Dámy na začátku v pořadu Prostřeno s datem 13.2. 2014 naladí jemná paštika s domácím chlebem i bramboračka ve stylu chytré horákyně. Helena nechce udělat chybu a houby podává pro jistotu zvlášť.
Bramborák-podlistník si žebrá o modifikaci a možná by si změnu zasloužila i zábava, protože šití medvídků z ponožek není bůhvíjaká sranda. Želatina je hit pardubického týdne – obsahuje ji i třetí nepečený dezert – smetanový krém s čokoládou a ovocem.
Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Helena,
ve čtvrtek 13.2. 2014 od 18.00 na Primě
ve čtvrtek 13.2. 2014 od 18.00 na Primě