Na okamžik zakoketují dokonce s myšlenkou otevřít si společnou restauraci. Ale to bylo jistě s nadsázkou, protože první a nejstarší účastník Vladimír má v tomto směru vlastní plány a nejmladší Bohuslav má zase radši koně než kuchtění. Slávek se od ostatních trochu liší, protože je z vesnice, baví ho dostihový sport a o koně se denně stará. Má k přírodě nekomplikovaný vztah a občas konzumuje i koňské maso a nevidí na tom nic špatného.
![Prostřeno – 16.3. 2016 - Daniel Prostřeno – 16.3. 2016 - Daniel](https://www.chytrazena.cz/obrazky/admin/clanek/prostreno-16-3-2016-14.jpg)
Prostřeno – 16.3. 2016 – Daniel:
Ve středu 16.3. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno vegetarián a podnikatel Daniel (24). Slovák Daniel nejí maso, protože přemýšlí o tom, jak chov dobytka negativně ohrožuje klima naší planety. I když u stolu nikoho neomezuje, nejí maso a o jídlo se hodně zajímá. Co ale obsahuje Danovo menu, to je velká záhada...
Názvy jako „Danielovo překvapení“, „dobrota našich předků“ či „posila armádního generála Ludvíka Svobody“ to v pořadu Prostřeno s datem 16.3. 2016 neprozradí. A pro Bohuslava je to opravdu zlé, protože ten už ani neví, kdo to generál Svoboda byl. Jídla to budou bezmasá včetně hlavního chodu, což je žampionový burger, ochucený česnekem, opět s batátovými hranolky. Slávek žampion portobello skoro neochutná, radši by si dal maso a určitě přidal koření a sůl.
Na předkrm bude v pořadu Prostřeno s datem 16.3. 2016 falafel, bohužel poněkud vysušený, a soupeře kupodivu nejvíce zaujme dobře ochucené sójové maso, které prý jako maso opravdu chutná. Hostitel je ve svém živlu. Mluví a mluví a Veroniku nepustí skoro ke slovu.
S řečí je spojená i zábava, což je dabing o jídle, ale „bous“ - propagační vegetariánské video - nepobaví, spíš rozbrečí a vzbudí rozpaky. Otci Vladimírovi se nelíbí, že manipuluje pomocí plačící holčičky, nakonec rozpláče i Moniku. Nasytí bezmasá večeře Danielovy hosty?