Mladí hosté to ještě netuší, ale tento týden nehrají jen o 50 000 korun, ale také o prémiovou cenu, šikovného multifunkčního robota, báječného pomocníka do kuchyně. Kdo ho vyhraje? Snad někdo, koho vaření baví natolik, že ho plně využije. A ten nebo ta, komu se podaří nejlepší sushi, což je obávaný úkol tohoto týdne. Navíc těmhle Pražákům sushi moc nejede… Sledujete další Prostřeno! z metropole, které je nejen napínavou soutěží, ale i sondou do lidské duše a další poučnou lekcí.
Prostřeno – 2.11. 2015 – Jakub:
![Prostřeno – 2. 11. 2015 - Jakub Prostřeno – 2. 11. 2015 - Jakub](https://www.chytrazena.cz/obrazky/admin/clanek/prostreno-2-11-2015-11.jpg)
Jakub si do pořadu Prostřeno s datem 2.11. 2015 vybral francouzské menu s britským dezertem: předkrm z listového těsta připadá hostům dost mdlý a francouzská cibulačka vařená s červeným vínem zase moc sladká. Jen Vojta jídlo okatě chválí, ale to je součást jeho taktiky, od zítřka bude všechno jinak - veškerou cibuli stejně nechal na talíři. Jak se budou hosté tvářit na mořského vlka, upečeného se zeleninou v alobalovém balíčku?
Monika si v pořadu Prostřeno s datem 2.11. 2015 vlka trochu plete s mořským ďasem, ryby Pražáci jedí, největší slabinou večeře jsou rozvařené a neosolené brambory. Kdo si myslí, že hostitel předvede něco ze svého bojového umění, bude zklamán. První večer má partu sblížit a pobavit hra - hádání českých filmů. A fanoušků našeho filmu se v této pražské pětce moc nenajde… Odměna pro vítězku této minisoutěže bude sladká, stejně jako poslední chod, dezert se zmrzlinou a s pusinkami.