A co bude úkolem týdne tentokrát? Preclíky! Vyláme si na nich někdo zuby? Komu se povedou upéct ty nejlepší preclíky? I v Praze a okolí se stále hledá nějaký taktik. Najde se? Kdo si v srdci Čech povede nejlépe? To teprve uvidíte! Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a nezapomeňte hlasovat! Vždyť deset tisíc korun může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!
Prostřeno – 2.4. 2020 – Eva:

Její menu hosty zaujme už tím, že na druhý chod dostanou kohoutí vývar s nudlemi - takovou polévku asi ještě nikdo nikdy nejedl. Soupeři jsou zvědaví, jaký bude rozdíl mezi běžným kuřecím nebo slepičím vývarem, o co bude polévka z kohouta silnější. A také se těší na steak z vepřové krkovičky a cibulové brambůrky. Záhadou je pro ně poslední chod „Banana Chimi s vanilkovou zmrzlinou“.
To je dezert z Mexika s tortillou, banánem, zmrzlina by měla být domácí. Večeře u Evy začne kuřecí paštikou s mandlemi a brusinkami s domácí bagetkou. O domácí paštice má své pochybnosti David, pak ale vezme Evu na milost a polévku jí velmi pochválí. Dokonce ji i dojí s tím, že ty předešlé vlastně za moc nestály. U stolu se na okamžik skoro schyluje k hádce, protože Dominika si také žádné servítky nebere, navíc tahle pražská a středočeská pětka pořád hledá nějakého taktika.
Eva je ale dobrá hostitelka a v klidu pokračuje dál. Její hlavní chod je chutný, ale dokonalý není, krkovička se někomu zdá trošku tuhá a cibulové brambůrky, na které hostitelka dost spoléhala, jsou spíš propadák. A kdo si přidal pepřovou omáčku, neudělal dobře, protože byla pepřová už tak dost. Peprná je i zábava – hra twerk s pingpongovými míčky, kdy hosté musí energicky vrtět a třást zadkem, dokud míčky nevypadnou. Kupodivu se do té blázniviny aktivně zapojí i nejstarší David a nebojí se, že se zesměšní.