Meníčka nebudou jak přes kopírák, dvě jídla se přesto opakují a bude tudíž možnost srovnání. První a druhý den je na předkrm losos, ve středu a ve čtvrtek startuje večeře hermelín. A úkolem týdne nebude želé, jak si Pražáci myslí, ale něco mnohem zapeklitějšího. A skoro nikdo si na molekulární gastronomii nepochutná. Čí večeře naopak pražské chuťové buňky potěší nejvíce? Kdo si v pátek odnese 50 000 korun? Sledujte Prostřeno! i tentokrát.
Prostřeno – 2.5. 2016 – Adéla:
![Prostřeno – 2.5. 2016 - Adéla Prostřeno – 2.5. 2016 - Adéla](https://www.chytrazena.cz/obrazky/admin/clanek/prostreno-2-5-2016-32.jpg)
Připravená amatérská kuchařka o gastronomii leccos ví a nebojí se v pořadu Prostřeno s datem 2.5. 2016 experimentovat. Na předkrm udělá uzený losos s medovou zálivkou podle norského receptu. První večer se snaží navodit příjemnou atmosféru, ale ne všem všechno chutná a ne všem se u Adély líbí. Každopádně hráškový krém i zvěřinové medailonky jsou s menšími výhradami přijaty spíš kladně a pochvalně.
Čokoládová pěna na malinách, která dala Adéle v pořadu Prostřeno s datem 2.5. 2016 docela práce a kde je moc smetany, ale každému nechutnala, i když na to první hostitelka spoléhala. U kreativní zábavy se během seznamovací večeře soupeři dozvědí i něco o sobě a svých vztazích.