Za úkol týdne má tahle převážně testosteronová partička připravit něco, co by jim mohlo být blízké. Jde o nějakou jihomoravskou specialitu. Že to bude samé uzené, klobásky a slivovice? Nakonec z toho zbydou jen ty pálenky!

A bude někdo i v téhle jinak moc pohodové sešlosti taktizovat? Bude jeden výherce, nebo se bude výhra dělit? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku, hlasujte a podpořte svého favorita, vždyť deset tisíc korun můžete vyhrát i vy!
Prostřeno – 20.2. 2019 – Radim:
Ve středu 20.2. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno pojišťovák Radim (40). Ve středu předvede, co u plotny dovede, ženatý tatínek malé dcerky. Ten se na jižní Moravě nenarodil a je to, jak říkají místní, naplavenina až z Prahy. Radimovi se ale na jižní Moravě zalíbilo, má tu dům, který postupně rekonstruuje, líbí se mu zdejší malebný kraj, zvyky i pohodový život, samozřejmě také svoji rodinu.
U plotny si Radim právem hodně věří, jeho jídlo vypadá lákavě, je to sebevědomý hostitel a pro svoji návštěvu má nejen dobré jídlo, ale i zábavu, která partu ještě více sblíží. Radim si poradí i s Bohoušem, jehož odborné komentáře už začínají být uprostřed týdne otravné. Radim nepodává okoukané recepty, ale jídla, která se osvědčila v rodině, nebo jsou něčím zvláštní.
Takové jsou tyčinky z listového těsta s mozzarellou a česnekovo-pažitkovým dipem, velký úspěch má jeho chutná kapustičková polévka a netradiční je i česká „čína“ v podobě „tátovy směsi“, kde je i kořenová zelenina. A také nijak složitý, ale opět zajímavý je poslední chod - máslové pokušení.
Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Radim, ve středu 20.2. 2019 od 17.50 na Primě
Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová
Vendula Vrablová