Jak si s nazdobeným dortíčkem cizí provenience poradí? A jak si poradí s vlastními menu, které občas směřují do Itálie a v nichž převažují krémové polévky? Budou mít těžkou konkurenci: čtvrtá soutěžící je skoro poloviční Italka, na Apeninském poloostrově prožila půl života a italskou kuchyni má v malíku.
![Prostřeno 20.4. 2015 - Monika Prostřeno 20.4. 2015 - Monika](https://www.chytrazena.cz/obrazky/admin/clanek/prostreno-20-4-2015-29.jpg)
Prostřeno – 20.4. 2015 – Monika:
V pondělí 20.4. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno dvojnásobná maminka Monika (29). První hostitelka Monika připraví své oblíbené a poměrně lehké, zčásti italské menu. Její havířovský byt je spíš strohý, nezařízený, na ostatní působí neútulně.
Hosté jsou rozpačití z velkých těstovin v polévce, úvodní salát nadchne jen milovníky česneku a hlavní chod je vysušený; hosté by klidně oželeli olivy a dali si radši šťavnatou krkovičku po česku. Záhadou je zatím úkol týdne.
První večer se u stolu v pořadu Prostřeno s datem 20.4. 2015 vedou hovory téměř jen o jídle, Adina se svěří s tím, že dodržuje bezlepkovou dietu, ale nijak na své soupeře netlačí, aby se jí přizpůsobovali.
Hosté se v pořadu Prostřeno s datem 20.4. 2015 zatím spíš okukují, zájem vzbudí nejstarší Iveta, která prozradí, že tuzemskou kuchyni vaří jen krátce, protože od devatenácti žila v Itálii, kde se také učila vařit. Zábava je také o jídle a večer korunují výtečné a osvěžující věnečky, které mají k úkolu týdne, který se též povede, vlastně nejblíže.