A pak je tu lokální úkol týdne, o kterém platí: syrečky buď miluješ, nebo ne. Jak jsou na tom soutěžící z Olomouckého kraje, kde by mohli být na tento nízkokalorický sýr výrazné chuti a aroma zvyklí? K úkolu týdne přistoupí soutěžící zodpovědně, místy až inspirativně, dokonce si s ním pohrají, aby soupeře zmátli. S přílohami je to slabší, až na výjimku budou samé brambory, konkurovat si bude tradiční kuchyně s odlehčeným vařením většinou v italském stylu.
![Prostřeno – 24.2. 2016 - Zuzana Prostřeno – 24.2. 2016 - Zuzana](https://www.chytrazena.cz/obrazky/admin/clanek/prostreno-24-2-2016-10.jpg)
Prostřeno – 24.2. 2016 – Zuzana:
Ve středu 24.2. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno dělnice Zuzana (44). Paní Zuzana se snaží své hosty pořádně nasytit i pobavit. A pro někoho to budou možná až bombastické porce. Ke šnekům z lískového těsta přibyde i sýrová roláda s olomouckými syrečky – chybět nebude ani „matoucí“ citrusová limonáda, tentokrát z pomeranče.
Po předkrmu v pořadu Prostřeno s datem 24.2. 2016 následuje silný kuřecí vývar z domácí drůbeže. Kuře se vařilo i s pařátky, a protože má hostitelka smysl pro lidový humor, položí je k obveselení publika i do mísy se salátem, který doprovodí hlavní chod. Jenže Renáta má trošku delikátnější trávení a té to vysloveně neudělá dobře. Spraví jí žaludek maso tří barev se švestkovou omáčkou a brambory?
V jídle je v pořadu Prostřeno s datem 24.2. 2016 hovězí svíčková, kuřecí i vepřové, vrcholem Zuzaniny hostiny měl být Sacherův dort, který je docela složitý na přípravu, ale hostitelce se bohužel srazila šlehačka a musela ji nahradit kupovanou ve spreji. Kolik bodů jí to srazí? Spraví to zábava, při které se všichni od srdce zasmějí?