Jak si s nazdobeným dortíčkem cizí provenience poradí? A jak si poradí s vlastními menu, které občas směřují do Itálie a v nichž převažují krémové polévky? Budou mít těžkou konkurenci: čtvrtá soutěžící je skoro poloviční Italka, na Apeninském poloostrově prožila půl života a italskou kuchyni má v malíku.
![Prostřeno 24.4. 2015 - Martin Prostřeno 24.4. 2015 - Martin](https://www.chytrazena.cz/obrazky/admin/clanek/prostreno-24-4-2015-33.jpg)
Prostřeno – 24.4. 2015 – Martin:
V pátek 24.4. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno pracující student Martin (23). „Myslím, že tohle menu bude vítězné, jelikož je složité a jsem jediný chlap, tak by to mohly ocenit,“ věří si Martin v ženském kolektivu. Šanci má, určitě nevaří poprvé a menu s hovězími líčky je lákavé.
„Moje taktika byla roztomilý, nekonfliktní kluk, usmívat se, dělat, že nic nevidím – a nakonec všechno završit výhrou,“ přiznává Martin v pořadu Prostřeno s datem 24.4. 2015 na kameru. Jak mu tato taktika vyjde?. Při úvodním přípitku je hostitel tak nervózní, až z toho skoro koktá. Nemá jednoduchý úkol – karamelový cupcake připálí, ale dokončí. A protože je to tichá voda, dámy podrobí Martina výslechu, až je rudý až za ušima.
Umělecký dojem z předkládaných chodů je v pořadu Prostřeno s datem 24.4. 2015 výborný, ale chuťově je to o něčem jiném. Předkrm je mdlý, polévka hustá a přeslazená, stejně jako švýcarská roláda. Favorizovaným líčkům bohužel chybí koncovka – doladit omáčku.
Poněkud nehygienické střílení šipek indiánskou foukací technikou ale ženy možná inspiruje, aby si tuto kratochvíli zakoupily pro vlastní zábavu s rodinou.
Kdo to tentokrát vyhraje? Pozor, pro vítěze moravskoslezského Prostřeno! má televize Prima ještě bonus! Účast na květnovém FRESH festivalu, kde může předvést něco ze svého kulinářského umění.