Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 11.10. 2024
Dnes má svátek Andrej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno - 26.9.2019 - Irena

26. 09. 2019 | Televizní tipy
Tři muži a dvě ženy se zúčastní Prostřeno! ve východních Čechách. Úkolem královéhradeckého týdne je připravit pesto a zařadit jej do jídelníčku.

Prostřeno po prázdninách prostře v Královéhradeckém kraji, kde v boji o výhru 60 tisíc korun a hostitelskou čest budou muži v převaze – tři ku dvěma ženám.

Ve čtvrtek přijde na řadu konečně Irena. Všichni jsou k ní zvědaví. Podezřívají ji totiž ze zákeřné taktiky. Je fakt, že Irena se hodně celý týden vyptává a hosté to považují za rýpání a myslí si, že Irena je taktička. A tak jí to chtějí oplatit – budou se vyptávat a snažit Irenu rozhodit. Podaří se jim to? Anebo Irena vydrží celý večer odpovídat na všetečné otázky? Irena připraví své oblíbené recepty. Hosté ale budou remcat. Nad vším. Tak například – rarášci nebudou dost raráškovatí. A co teprve salát s tajemným názvem fijore? Co se z něj vyklube? No bude to večer plný zvratů.


Prostřeno – čtvrtek 26.9. 2019 – Irena  Čeřovská (49)


Prostřeno - IrenaIrena vystudovala střední ekonomickou školu a celý život působí jako administrativní pracovnice. Je už přes dvacet let rozvedená a má dvě dospělé samostatné děti. Žije se svým přítelem Romanem a kocourem Bobíkem ve 3+kk v Hořicích. Ráda tráví čas na své zahrádce, kde pěstuje květiny, bylinky, keře a kde má okrasné jezírko s rybkami. Do pořadu Irenu přihlásil její partner, protože si myslí, že je výborná kuchařka. Pokud by vyhrála, peníze by použila na operaci očních čoček a část by věnovala zvířecímu útulku.

Charakter: Myslí si o sobě, že je klidná, přátelská, zodpovědná, cílevědomá a upřímná. Také společenská a komunikativní, občas nedůvěřivá.
Zájmy: Vaření a pečení. Dřív jezdila přes dvacet let na silničních motorkách. Nyní díky příteli, který je závodník-biker, přesedlala na kolo.
Vztah k vaření: Vaří a peče už od dětství. Nejraději připravuje česká klasická jídla, zeleninové a ovocné saláty, peče vánoční cukroví a v létě má ráda grilovaná masa a zeleniny.
Chutě: Má ráda česká klasická jídla, masové rolády a hovězí steaky. Chutnají jí ovoce, zelenina a kvalitní sýry, fazolky a česnekové brambory.
Nesnáší: Houby, ústřice a vše ze zabíjačky. Při stolování jí vadí nepořádek, špinavé nádobí a skleničky.
Motto: Nikdy neříkej, že to nejde, a snaž se – a aspoň to zkus!
Očekávání: Těší se na nové lidi, které pozná, a ochutnávku nových jídel.
Historka z vaření: Jednou dala péct slavnostní oběd do trouby, a zapomněla na něj – kurýrní služba jí přivezla nové keře na zahradu, takže šla sázet. Pak musela tři dny větrat byt a na oběd si zašli do oblíbené restaurace.


Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Irena

ve čtvrtek 26.9. 2019 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno - 26.9.2019 - Irena:

Prostřeno - 26.9.2019 - Irena
Prostřeno - 26.9.2019 - Irena
Prostřeno - 26.9.2019 - Irena
Prostřeno - 26.9.2019 - Irena
Prostřeno - 26.9.2019 - Irena
Prostřeno - 26.9.2019 - Irena
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Stříbrňáky