Mladí hosté to ještě netuší, ale tento týden nehrají jen o 50 000 korun, ale také o prémiovou cenu, šikovného multifunkčního robota, báječného pomocníka do kuchyně. Kdo ho vyhraje? Snad někdo, koho vaření baví natolik, že ho plně využije. A ten nebo ta, komu se podaří nejlepší sushi, což je obávaný úkol tohoto týdne. Navíc těmhle Pražákům sushi moc nejede… Sledujete další Prostřeno! z metropole, které je nejen napínavou soutěží, ale i sondou do lidské duše a další poučnou lekcí.
Prostřeno – 3.11. 2015 – Vojtěch:
![Prostřeno – 3. 11. 2015 - Vojtěch Prostřeno – 3. 11. 2015 - Vojtěch](https://www.chytrazena.cz/obrazky/admin/clanek/prostreno-3-11-2015-27.jpg)
Sushi ho v pořadu Prostřeno s datem 3.11. 2015 trochu vyděsí, i když prý i s tímto jídlem zkušenost má. Proč ale dává pod svíčkovou z králíka olivový olej, když ho sám nemá rád? Nebo bujonovou kostku? Zelenina pod pečínku je mražená, moc mu to ale nepomůže, protože doma nemá hladkou mouku na zahuštění omáčky a musí si odskočit do obchodu. Také zapomněl na kvasnice na knedlíky a ke všemu jich koupil málo.
Na to, že je číšník, neumí v pořadu Prostřeno s datem 3.11. 2015 prostřít stůl, nezná bonton a bojí se papiňáku. Předkrm s cherry rajčaty plněnými křenovou pomazánkou je celkem piplačka, ale přes nevšední kombinaci je docela dobrý. Hovězí vývar chutná Jakubovi jako z pytlíku, pravda je, že Vojta dochucovadly nešetří. A čas se vleče… Hosté opět čekají – tentokrát na hlavní chod, společnost jim zatím dělá Vojtův hladový pejsek. A výsledek?
Každý dostane v pořadu Prostřeno s datem 3.11. 2015 ke svíčkové z králíka dva nedovařené knedlíky, hosté mají také hlad a hostitel kritiku špatně snáší. Vojta už se těší, jak to nandá Monice, Anetu posílá do pizzerie, ať se dojí. Následuje nijak zábavná pantomima a další čekání na sladkou tečku v podobě taštiček z lískového těsta s ovocem. Nikdo nechápe, co Vojta dělal celý den. Méně taktiky a více poctivé přípravy by bylo lepší! A úkol týdne? Na ten nakonec Vojtěch rezignuje…