Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 09.10. 2024
Dnes má svátek Štefan a Sára
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno - 3.4. 2023 - Bára

3. 04. 2023 | Televizní tipy
Prostřeno bude tentokrát v Moravskoslezském kraji, kde se o velikonočním týdnu u stolu sejde pestrá sestava. Genderově bude nevyvážená, čtyři dámy ku jedinému muži. Martin je ale chlap jako hora, ženské převahy se rozhodně nebojí, a dokonce si dámskou společnost užívá.

Jako první se k plotně postaví mladá hostitelka Bára, která žije společně s partnerem a jeho rodinou. Bára připraví bruschettu s rajčaty, kohoutí vývar, španělského ptáčka s rýží a čtverce z listového těsta se smaženými jablky a smetanou.

Prostřeno - 3.4. 2023 - BáraBára je šikovná kuchařka a v kuchyni se umí otáčet, ale během vaření se objeví nečekané komplikace v podobě vypadávajícího proudu. Bára si ale nakonec se vším poradí a s úsměvem na rtech přivítá hosty na večeři.

Poradí si i s úkolem týdne, který je velikonoční? Nádivka Báru překvapí, protože ji nikdy předtím nedělala. Zvládne ji ve stresové situaci připravit?

A jaká sestava se sejde u stolu? Některé dámy se už od začátku netají tím, že by rády zvítězily, protože peníze by se jim hodily. Kdo je ochoten jít přes mrtvoly a bodovat nízko?



První díl pořadu Prostřeno můžete sledovat 3.4. 2023

 od 17:50 na Primě!!



Zdroj, foto: Prima

Shelly
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno - 3.4. 2023 - Bára:

Prostřeno - 3.4. 2023 - Bára
Prostřeno - 3.4. 2023 - Bára
Prostřeno - 3.4. 2023 - Bára
Prostřeno - 3.4. 2023 - Bára
Prostřeno - 3.4. 2023 - Bára
Prostřeno - 3.4. 2023 - Bára
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky