Dania se prezentuje tatarskou kuchyní. Jediný muž má příjmení Bajaja a díky němu to bude i pohádkový týden. Bajaja se k ženám opravdu chová jako princ a také se občas pohádkově nají, u stolu se rozhodně neupejpá a starší dámy vaří jako o život. Přesto se občas něco nepovede...
![Prostřeno – 30.3. 2016 - Yveta Prostřeno – 30.3. 2016 - Yveta](https://www.chytrazena.cz/obrazky/admin/clanek/prostreno-30-3-2016-8.jpg)
Prostřeno – 30.3. 2016 – Yveta:
Ve středu 30.3. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Yveta (53). Paní Yveta z Michle ve středu též vsadí na českou kuchyni a předkrm podle Zdeňka Pohlreicha. Možná si ale měla recept na salát lépe přečíst, protože zálivky bylo prostě moc, takže se v ní ztratilo i ztracené vejce. K salátu byly bramborové dukátky z opečených škubánků, to už je Yvetin nápad.
Předkrm nebyl v pořadu Prostřeno s datem 30.3. 2016 přijat úplně nadšeně, hlavní problém ale nastal s polévkou. Proč je slibně vyhlížející silný vývar s restovanou zeleninou a domácími nudlemi tak kyselý? Je to tím, že Yveta přidala do polévky limetkovou šťávu podle tetiččina tajného receptu? Nebo proto, že polévka stačila zkysnout? Jak to je?
Opravdu předložila Yveta návštěvě zkyslý vývar? Bude se hostitelka v pořadu Prostřeno s datem 30.3. 2016 stydět, jak se domnívá Jiřina? A co bude jíst Dania, když kachnu nepozře? To je hlavní chod, ostatní si konfitovaná kachní stehýnka rádi dají.
Yveta se ji snaží přemluvit a trošku hlavní chod upravit, s tím ale nesouhlasí Jiřina, která vaří zítra a rozhodně žádné extrabuřty neplánuje. A proč se u stolu všichni tak směji? Mnohem víc než při Yvetině zábavě?! Nakonec je bude v pořadu Prostřeno s datem 30.3. 2016 bolet břicho doopravdy, ale od smíchu. Bouři smíchu vyvolá i Daniina otázka: „Z čeho se dělá aspik?“ Na to jí odpoví hostitelka prý až potom, co dojí dezert, dobrý čokoládový krém s malinami.