Protože se naši Pražáci zajímají o věci mezi nebem a zemí, dozvíme se, že všechny tři soutěžící ženy jsou snaživé Kozorožky, Ondřej ohnivý Beran, což mnohé vysvětluje, a puntičkářský student zpěvu Lukáš je Panna. Kulinářsky se všichni snaží, na svém jídle nešetří, gastronomické trendy a moderní vaření znají, jsou kreativní a většinou přátelští.
![Prostřeno 6.2. 2017 - Aneta - Praha a okolí Prostřeno 6.2. 2017 - Aneta - Praha a okolí](https://www.chytrazena.cz/obrazky/admin/clanek/prostreno-6-2-2017-4.jpg)
Prostřeno 6.2. 2017 - Aneta – Praha a okolí:
V pondělí 6.2. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno milovnice sportu Aneta (24). Sympatická vysokoškolská studentka Aneta pozve své soupeře na Sluneční vrch do Hostivaře, kde už rok a půl bydlí s přítelem. Aneta se považuje za pečlivou slečnu, což je vidět i na jejím čisťounkém bytě. Hosty u ní čeká kachní menu s paštikou, polévkou z kachních drobů a s pečenou kachnou s červeným zelím a bramborovými noky.
K předkrmu bude domácí pečivo a hody zakončí a odlehčí italská panna cotta s jahodami. Přestože hostitelka tvrdí, že je v kuchyni začátečnice, vypadá to, že si při vaření ví rady! Síla a zároveň i slabina jejího menu je možná jeho monotematičnost, komu ale kachna chutná, pondělí si užije. Hostitelka se dopustí několika malých chyb, ale soupeři hodnotí její pondělní večeři převážně kladně, paštika je chutná, nakonec i polévka, byť bez drobů, kachna se jen rozsýpá, povedlo se i ručně krouhané zelí a bramborové noky.
Aneta dobře vybalancovala zábavu s hádáním slov u obrazovky, i koncovku, lehký italský dezert je prý velmi povedený a nacpaní hosté ho ještě zvládnou. Úkol týdne je zároveň velkou výzvou a kolektiv, který si, zdá se, dobře sedne, stmelí.
Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Aneta,
v pondělí 6. 2. 2017 od 17.35 na Primě.
Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová
Vendula Vrablová